Deponia (2012)

videójáték 12 8

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Deponiában a világ egy hatalmas szemétteleppé satnyult, ahol a bogaras Rufus szánalmas életét tengeti. A legalacsonyabb társadalmi osztály tagja, és arra van kárhoztatva, hogy életét szó szerint a szemétdombon töltse. Lehetőségre vár, hogy betörhessen a gazdagok világába, akik egy lebegő… [tovább]

Videók

német

Képek 1

Hirdetés

Most játszik vele 1

Kedvencelte 1

Várólistára tette 4


Kiemelt értékelések

Victorious 
Deponia (2012)

Deponia (2012) videójáték

FIGYELEM! AZ ÉRTÉKELÉSEM AZ EGÉSZ TRILÓGIÁRA VONATKOZIK. Ezt egy olyan adatlapra írtam még 1 hete ami a „Deponia: The Complete Journey” néven futott. Ez valahogyan eltűnt a francba az elmúlt 1 hétben és átkerült ide…. Köszönöm annak aki ezt elintézte, nem tudom miért kellett…

Ha nem is tökéletes, de szerintem egy fergeteges játék volt remek humorral és karakterekkel.
Tetszett a kis „terves” lap ahol követhettük, hogy éppen mit is kéne csinálni.
Volt azért Rufusnak pár lépése ami nem a „vicces tahóság” volt hanem „hihetetlenül bunkó tahóság”, de mint mondtam többségében jól szórakoztam rajta.
A végével nem teljesen vagyok kibékülve, de majd meglátjuk mi lesz az újabb játékban. Nem tudom még mikor kezdem el, holnap vagy még hagyok neki pár napot, majd meglátjuk.

ui: a developers commentary végighallgatását csak nagyon elvetemült fanoknak ajánlom. 90%-ban semmi értelmeset nem beszél csak magát ismétli, erőltetett poénokat süt el és megemlít pár embert akik dolgoztak a játékon (akiket pár perc után elfelejtesz)

Princze 
Deponia (2012)

Deponia (2012) videójáték

Ennyi kreténséget összehordani…, de csakis pozitívan tudok nyilatkozni, pár grafikai bugot leszámítva. Volt pár agyégető feladat (amiket át is lehet ugrani, de részemről ennek a léte is szentségtörés, aki nem bírja, ne játsszon ilyen játékkal), de hát az emberi élet a küzdelemről szól, a foszforos vattacukor pedig jót tesz a gyomornak. A német szinkron kiváló, sokat dob a játékon (vacilláltam, hogy ez vagy az angol legyen, de elsőre szimpibb volt, és nem bántam meg), akárcsak a fantasztikus rajzstílus. Rufus meg… Rufus :)

Marianna_von_Birken 
Deponia (2012)

Deponia (2012) videójáték

Túl sok a szöveg. Nem szeretem, ha ennyit beszélnek egy játékban. Egyébként nem lenne rossz, de az első rész után abbahagytam, mert nem bírtam a sok rizsát.


Folytatása

Chaos on Deponia (2012) videójáték

Összehasonlítás

Deponia


Népszerű idézetek

xyvliczylgon 

I have to dispatch the batch of postal-service-replacement-cats from the unlatched postal-service-replacement-cats'-hatch to a latched postal-service-replacement-cats'-backup-hatch.

Deponia (2012) videójáték


Hasonló játékok címkék alapján