Cascadia vadvilága – Új tájakon (2023)

társasjáték 10 3
Cascadia: Landmarks
Játékidő: 40 perc · Játékosok száma: 1–6

A Cascadia: Landmarks kiegészítő újra megnyitja a kaput, hogy ellátogathassunk Cascadiába és ismét megfigyelhessük a kedvenc medvéinket, rókáinkat, és persze ne hagyjuk ki azokat a híres szárazföldi lazacokat se. A kiegészítővel játszva több érdekességet is kapunk! Többek között nem kell azon… [tovább]

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 8


Kiemelt értékelések

Pikachu 
Cascadia vadvilága – Új tájakon (2023)

Cascadia vadvilága – Új tájakon (2023) társasjáték

Az alapnak sem vagyok nagy rajongója, szóval olyan szemszögből nem tudom megítélni. Úgy bővíti a játékot, hogy a lapkákból és a tokenekből hoz még többet, valamint még 3-3 pontozót minden állathoz.
Az érdekessége a tájkép modul, amint összegyűjtünk egy egybefüggő legalább ötös területet, akkor elvehetünk egy az adott típushoz tartozó plusz pontozókártyát, ehhez vannak fa tájkép elemek amiket lerakunk, mindig egy helyet elfoglal és oda nem kerülhet már állat, ez nekem kicsit olyan szemfényvesztésnek tűnik vagyis azt hittem nem csak dísz lesz a játékban. Emellett még vannak küldetések, egy megadott alap pontozó felállással kell különböző célokat teljesíteni az adott játék közben, de ezt a részt nem annyira néztem meg.
A rajongóknak nagyon valószínű, hogy ez is tetszeni fog. Aki már kiismerte vagy unja az alapot, az fel tudja dobni vele, még változatosabbá tehető a pontozás. Valamint mivel összekeverjük az alapjátékkal az alkatrészeket ezt már lehet akár 6-an is játszani.


Hasonló játékok címkék alapján