Carto (2020)

videójáték 4

Carto és a nagymamája kartográfus-mágusok, egy léghajóban járják a világot. Amikor a léghajó viharba kerül, a szél elfújja a térképek darabkáit, és Carto is kipottyan a léghajóból. Egy számára ismeretlen földrészen ébred, de nem esik kétségbe. Elkezdi összegyűjteni a szétfújt térképdarabkákat,… [tovább]

Képek 2

Carto (2020)

Fejlesztő
Sunhead Games

Platformok
Windows

Most játszik vele 1

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

Imma 
Carto (2020)

Carto (2020) videójáték

Ez is egy rendkívül édes játék, a nehézségét leszámítva teljesen jó minden korosztálynak. Különben nem kifejezetten nehéz, inkább haladós, de az elején volt egy pont, ahol utána kellett néznem, hogy mi van. Utána már ráéreztem a játék logikájára, és nagyon élveztem kitalálni, hogy mikor hogy kell forgatni meg illeszteni a darabkákat, hogy előcsaljuk az eseményt :)

Vladi 
Carto (2020)

Carto (2020) videójáték

Remek és egyedi kalandjáték, a térkép manipulálása hatalmas ötlet, ugyanakkor, pont ez nem volt számomra mindig tökéletesen megoldva, mert sokszor nem volt egyértelmű mit kell csinálni, ezért elég sokszor végigjátszást kellett néznem. Ezért vontam le két csillagot, amúgy megkaphatta volna akár a tízet is, üdítő volt, hogy nem volt ellenség a játékban, nem volt senki gonosz.

dontpanic 
Carto (2020)

Carto (2020) videójáték

Hát ez valami egészen különleges. :) (Nem mintha olyan hatalmas gaming tapasztalatom lenne, de a csatolt részem nagy gamer, és még szerinte is egyedi kis játék. :))

Térképeket kell megfelelő módon összeilleszteni, és kalandozni különböző világokban. Ami talán a legjobban tetszett, hogy az összes világnak saját mitológiája volt, pont mint a szigetek esetében. :)
Lélektanilag is jó kis játék: a szétesett világot kell újra összerakni, értelmet találni benne. Szeretem, amikor lélektani háttér szempontjából is pontos egy játék, na ez abszolút az volt. :)

Tipikus gonosz nélküli játék, nincs ellenség, csak cuki grafika, relaxáló zene, különböző nehézségű fejtörők. Egyedüli problémám az volt, hogy némelyik pontján egyszerűen segítség nélkül képtelenség volt rájönni, mit is akar tőlünk a játék, ez néha azért csökkentette a motivációm. De amúgy emlékezetes játék. :)


Hasonló játékok címkék alapján