Canvas: Tükörképek (2022)

társasjáték 14 4
Canvas: Reflections
Játékidő: 30 perc · Játékosok száma: 1–5

A Canvas festői kiegészítője.

A Canvas – Tükörképek kiegészítőben még nagyobb a művészi szabadság: megjelennek a tükörkártyák, amelyeknek mindkét oldala felhasználható a festmények elkészítéséhez.

Ez egy kiegészítő, használatához szükség van a Canvas: Festői vásznak… [tovább]

Képek 3

Canvas: Tükörképek (2022)

Tervező
Jeff Chin
Andrew Nerger

Kiadó
Road To Infamy Games

Illusztrátor
Luan Huynh

Magyar kiadó
Gémklub

Kedvencelte 1

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 11


Kiemelt értékelések

Bet 
Canvas: Tükörképek (2022)

Canvas: Tükörképek (2022) társasjáték

Ez a kiegészítő nagyon kellett az alapjátékhoz. Sokkal gamerebb lett. Pedig csak annyi változott, hogy több lapkából választhatunk, és az új lapkák meg is fordíthatóak. Így már nem szinte csak a szerencse befolyásol, hanem tényleg stratégiai játék lett belőle, aminek nagyon örülök, mert így már nem csak menő művészi, de okosabb is.

4 hozzászólás
ncsn87 
Canvas: Tükörképek (2022)

Canvas: Tükörképek (2022) társasjáték

Nekem ezzel a kiegészítővel határozottan jobb lett a játék. Tervezhetőbb a tükrözés lehetősége miatt (megfordíthatóak az új kártyák), nagyobb a kártyakínálat, jobban pörög a pakli a Vincent variáns miatt, ami két főnél nagyon sokat számít. Az új teljesíthető célok elég nehezek, megcsavarja a dolgokat.
Bár nekem a kis terítő anyagú playmat hiányzik (most nehezebb felvenni a kártyákat), de jó az új tábla, ezen mindennek van helye. Főleg, hogy bejött az arany díj is.
A társas továbbra is csodaszép, csak most még okosabb és egyedibb lett.
Szerintem megéri beszerezni.

2 hozzászólás
Laszlo_Molnar 
Canvas: Tükörképek (2022)

Canvas: Tükörképek (2022) társasjáték

A Canvas gyönyörű játék, és bár túl sok eredetiség nincs a mechanizmusaiban és néha a szerencse szerepe sem megfelelő, a szépségével és kreativitásával kárpótol ezekért. A Reflections ennek a folytatásaként sokat javít az eredetin: még több pontozási lehetőségével már tényleg válogathatunk, mire megyünk rá a nekünk jutó lapokkal, de választani is könnyebben tudunk nekünk tetszőt – és a lapok maguk is több lehetőséget hordoznak, hiszen átfordíthatók, így vége annak a problémának, hogy éppen csak a nekem kellő színek nem jönnek elő. Alapvető kiegészítő, amely teljessé teszi az eredeti játékot.


Hasonló játékok címkék alapján