Call of Juarez: Gunslinger (2013)

videojáték 6

Videók

Képek 3

Hirdetés

Most játszik vele 1

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

Altarus 
Call of Juarez: Gunslinger (2013)

Call of Juarez: Gunslinger (2013) videojáték

A westernt, mint műfajt nem igazán szeretem, de ez a játék rögtön magával ragadott, pedig semmi extra nincs benne. Egyszerű fps, amiben megyünk előre és lelövünk mindenkit, aki mozog. Ezt a monotonitást igyekeztek megtörni pisztolypárbajokkal, amit a készítők remekül megoldottak szvsz. Persze ez még mindig egy modern fps, ezért van benne regenerálódás meg szintlépés, ng+, meg persze egy kis QTE is, mert az jó (valakinek biztos, de én már unom egy kicsit). A grafika egész szép, van egy kellemes hangulata a cell-shaded látványnak. A hangok is rendben vannak, még ha nem is túl kiemelkedőek és az irányítással sincsenek gondok. Ja de… néha valami rejtélyes oknál fogva kikapcsolja játék közben az egeremet, de ha kilépek a főmenübe, akkor megint jó lesz. Nem tudtam mire vélni ezt, szerencsére ritkán fordult elő.
A végére hagytam a legjobbat: a sztorit. Pontosabban az előadás módját, mert a sztori sima bosszúsztori, de ahogy tálalják az remek lett. Történetünket egy bizonyos Silas Greaves fejvadász adja elő egy kocsmában és ezeket a rövid kis történeteket játsszuk végig. De szegény Silas már kicsit szenilis és néha belekeveredik a sztoriba, vagy mások pofáznak bele és ilyenkor ahhoz alkalmazkodik a játék, de nem is mondok róla semmit, már csak ez miatt megéri végigtolni, mert kellemesen vicces pillanatok kerekednek belőle.
Csak ajánlani tudom ezt a játékot, mert egész szórakoztató lett, meg bagóért be lehet már zsákolni. Jobb helyeken egy (maréknyi) dollárért.

sziszax 
Call of Juarez: Gunslinger (2013)

Call of Juarez: Gunslinger (2013) videojáték

Egy emberbe még ha fejre is lőttem, egy tár sem volt elég! (pedig amúgz nem lenne egy rossz játék) :(


Népszerű idézetek

Vad_Bill

Your past is always catches up with you

Call of Juarez: Gunslinger (2013) videojáték


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján