Call of Juarez: Gunslinger (2013)

videójáték 16 11

Videók

Képek 3

Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

Altarus 
Call of Juarez: Gunslinger (2013)

Call of Juarez: Gunslinger (2013) videójáték

A westernt, mint műfajt nem igazán szeretem, de ez a játék rögtön magával ragadott, pedig semmi extra nincs benne. Egyszerű fps, amiben megyünk előre és lelövünk mindenkit, aki mozog. Ezt a monotonitást igyekeztek megtörni pisztolypárbajokkal, amit a készítők remekül megoldottak szvsz. Persze ez még mindig egy modern fps, ezért van benne regenerálódás meg szintlépés, ng+, meg persze egy kis QTE is, mert az jó (valakinek biztos, de én már unom egy kicsit). A grafika egész szép, van egy kellemes hangulata a cell-shaded látványnak. A hangok is rendben vannak, még ha nem is túl kiemelkedőek és az irányítással sincsenek gondok. Ja de… néha valami rejtélyes oknál fogva kikapcsolja játék közben az egeremet, de ha kilépek a főmenübe, akkor megint jó lesz. Nem tudtam mire vélni ezt, szerencsére ritkán fordult elő.
A végére hagytam a legjobbat: a sztorit. Pontosabban az előadás módját, mert a sztori sima bosszúsztori, de ahogy tálalják az remek lett. Történetünket egy bizonyos Silas Greaves fejvadász adja elő egy kocsmában és ezeket a rövid kis történeteket játsszuk végig. De szegény Silas már kicsit szenilis és néha belekeveredik a sztoriba, vagy mások pofáznak bele és ilyenkor ahhoz alkalmazkodik a játék, de nem is mondok róla semmit, már csak ez miatt megéri végigtolni, mert kellemesen vicces pillanatok kerekednek belőle.
Csak ajánlani tudom ezt a játékot, mert egész szórakoztató lett, meg bagóért be lehet már zsákolni. Jobb helyeken egy (maréknyi) dollárért.

Vladi 
Call of Juarez: Gunslinger (2013)

Call of Juarez: Gunslinger (2013) videójáték

Azért kezdtem játszani vele, hogy gyakoroljam a célzást (egy régi Humble bundle-ból megvolt), és ezt hozta is egy ideig. A kétharmadánál viszont abbahagytam, mert már annyi képességet unlockoltam, és olyan sok volt benne a QTE, hogy túl kevés lett benne a tiszta lövészet. Alapvetően egy jó játék amúgy, a narráció különösen jól működik benne, nem csak videókban, hanem magában a játszás közben is egyedi megoldásokkal operál, viszont ez a vadnyugati téma engem eléggé hidegen hagy.
Ezt a gameplay videót csináltam belőle:
https://www.youtube.com/watch…

sziszax 
Call of Juarez: Gunslinger (2013)

Call of Juarez: Gunslinger (2013) videójáték

Egy emberbe még ha fejre is lőttem, egy tár sem volt elég! (pedig amúgz nem lenne egy rossz játék) :(


Népszerű idézetek

Vad_Bill 

Your past is always catches up with you

Call of Juarez: Gunslinger (2013) videójáték


Hasonló játékok címkék alapján