Call of Duty: Modern Warfare III (2023)

videójáték 3
Call of Duty: Modern Warfare III (2023)

Platformok

Most játszik vele 2

Kedvencelte 1


Kiemelt értékelések

MewIchigo_Fan_Daniel 
Call of Duty: Modern Warfare III (2023)

Call of Duty: Modern Warfare III (2023) videójáték

Azt kell, hogy mondjam, hogy marha nagyot csalódtam a játékban. A játékban magában IS, meg a sztoriban IS.
Míg előbbi abban rontotta teljesen a játék összképét, hogy nem volt átmenet a „Regular” és a „Hardened” között. Gondolok itt arra, hogy amíg Regular szinten végigdarálhatta az ember a csatateret, eközben Hardened fokozaton ha kidugtam a fejem a fedezékből sz@rrá lőttek. Vagy éppen hiába lopakodtam, ahogy a játék javasolta… két lépés után lelepleződtem. És nem túlzok. Plusz ennyire sosem voltam béna egyik shooter játékban sem. Egyik COD-ban sem. Ja és a szabadon kószálós küldetéseket sem értem. Ahogy írtam, „Hardened” fokozaton lényegében másodpercenként meghaltam. JA, és ha elrontottam -mondjuk egy fél órás lopakodás és rohangálás után- akkor kezdhettem elölről…… Ahogy azt sem értem továbbra sem, hogy miért az a felfogás évek óta, hogy egy ilyen játékban TÖK EGYEDÜL kell szórakoznom minden küldetésen. Ha pedig van társam, akkor az szinte senkit se lő le.
Az utóbbi gondolatomra pedig? Egészen eddig abban a hitben voltam, hogy ez mind az eredeti sztoriszálon történik. Csak olyan mozzanatokat láthatunk, amik kiegészítik a MW első szériájának történetét. HÁT ROHADTUL NEM! Ez egy tök új „univerzum” és lehet, hogy nekem kerülte el a figyelmemet, de sehol se olvastam, hogy ez egy totálisan más sztori, mint amit annyira szeret(t)ünk. És ez nekem nagyon illúzió romboló volt. Önálló sztoriként még talán elmegy. Jól össze van rakva. Bár ennél izgalmasabb és drámaibb volt az első „széria”.
A grafikát meg kell dicsérnem. Arra nem lehet panasz. Nagyon szép, ahogy az elődei által várható volt. A zenék is nagyon jól illenek minden jelenethez. A karakterek is szépen ki vannak dolgozva.
Ehhez képest jelenleg úgy érzem, hogy számomra egy csalódás volt az egész. Nem csak ez a rész, de így ezzel együtt az előzőek is. Felhypolva, hogy mekkora királyság lesz már, hogy kapunk még „részeket” a kedvenc MW-inkhez. Erre ez totál más.
Hát köszi szépen.


Hasonló játékok címkék alapján