Call of Duty: Modern Warfare II (2022)

videójáték 18 7
CoD: MW II

Üdvözöl a Call of Duty új korszaka! A CoD: Modern Warfare II igazi, következő generációs élményt kínál hihetetlenül élethű látványvilággal, új játékmeneti innovációkkal, jelentősen továbbfejlesztett mesterséges intelligenciával, nagyszabású kampánnyal és sok más, izgalmas… [tovább]

Call of Duty: Modern Warfare II - Vault Edition2022

Videók

angol · magyar
angol

Képek 10

SzereplőSzinkronhang
Simon 'Ghost' RileySamuel Roukin
Captain John PriceBarry Sloane
John 'Soap' MacTavishNeil Ellice
Kyle 'Gaz' GarrickElliot Knight
Phillip GravesWarren Kole
Alejandro VargasAlain Mesa
Rodolfo ParraBayardo De Murguia
Farah KarimClaudia Doumit
Kate LaswellRya Kihlstedt
Valeria GarzaMaría Elisa Camargo
General ShepherdGlenn Morshower
Hassan ZyaniIbrahim Renno
NikolaiStefan Kapicic
Hirdetés

Most játszik vele 1

Kedvencelte 3

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

MewIchigo_Fan_Daniel 
Call of Duty: Modern Warfare II (2022)

Call of Duty: Modern Warfare II (2022) videójáték

Hú, hát hol is kezdjem.
Szerintem jobb is, hogy aludtam egyet az értékelésre.
Amit rögtön kiemelnék: borzasztóan bánt és undorítónak tartom, hogy a kampányt nem engedte anélkül lejátszani, hogy a Warzone-t és a Multiplayer „klienst” le nem töltöttem hozzá. Valahogy gondolhatnának arra is, aki nem él a multiplayer játékoknak és inkább a „story based” játékokért játszik. Mondjuk ilyen a Call of Duty. Legalább is nekem ilyen volt régen is és most is.
A sztori sok részletet adott számunkra, főleg azoknak, akik játszották és szerették a régi MW sorozatot is. Jó volt, ahogy részletesebb képet kaptunk a 141-esekről, Ghost -ról és minden egyéb részletről is. A befejező képsorok alapján pedig remélem, hogy nem ez volt az utolsó COD ebben a témában. Szinte meghozta a kedvemet, hogy a régebbi MW részeket is újratoljam. :)
A képi világ valami őőőőőőrülten szép lett. Itt-ott volt kis megingás, de az átvezetők is és maga a játék is nagyon szépre sikeredett.
A zenékből valamit visszacsempészhettek volna a régiekből -legalább is nekem nem tűnt fel régebbi zene-, de amúgy az sem volt rossz.
A játékmenettel viszont nem vagyok tökéletesen megelégedve…. átvette a Battlefield rossz szokását a COD….: Oké, vannak társaink, de az esetek 90%-ban nem csinálnak semmit. Megint egyszemélyes hadseregként működjél és figyelj mindenre IS. A társainkat sokszor az sem zavarta, hogy egy méterre tőlük jön az ellenfél -amúgy őket totálisan lesz*rva-, a haladási irányunknak megfelelően mögülünk és szitává lőnek ENGEM. Őket nem bántották! :D Azt meg azért tegyük hozzá még, hogy hardened fokozaton: két lövésből. :'D
Amúgy jó játék lett. Sztori ügyileg is. Csak féltem elkezdeni. Miért? Mert tudtam, hogy ha nekikezdek, akkor visz magával és pár nap alatt kivégzem. :')

bubimentesvíz 
Call of Duty: Modern Warfare II (2022)

Call of Duty: Modern Warfare II (2022) videójáték

Előre leszeretném szögezni az alábbiakat: első COD játékom, és jöttem a karakterek miatt kijátszani a storyt. Szóval igazából semmi másról nem fog szólni az értékelésem csak a storyról.
Először is a nehézségi fokozatokról csak annyit, hogy a legkönnyebb is néha baromi nehéz volt. De szerencsére a küldetések legtöbbje könnyű volt, de volt vagy 3 ami után ki kellett kapcsolnom idegességemben vagy odaadnom a bátyámnak, hogy csinálja meg. Valamint még az, hogy engem szét lőnek, de a társamat vagy akikkel megyek őket nem. Kicsit unfair-nek éreztem :D Ja meg néha hamar kifogytam a töltényből és nem volt sehol ahol fel tudtam volna még venni.
Maga a story amúgy nekem nagyon tetszett, karaktereket nagyon megszerettem már kb. az első 6 küldetés után, ha nem egyből az első jelenetük után :D


Hasonló játékok címkék alapján