Call of Duty: Modern Warfare II (2022)

videójáték 18 3
CoD: MW II

Üdvözöl a Call of Duty új korszaka! A CoD: Modern Warfare II igazi, következő generációs élményt kínál hihetetlenül élethű látványvilággal, új játékmeneti innovációkkal, jelentősen továbbfejlesztett mesterséges intelligenciával, nagyszabású kampánnyal és sok más, izgalmas… [tovább]

Call of Duty: Modern Warfare II - Vault Edition2022

Videók

angol · magyar
angol

Képek 10

Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

MewIchigo_Fan_Daniel 
Call of Duty: Modern Warfare II (2022)

Call of Duty: Modern Warfare II (2022) videójáték

Hú, hát hol is kezdjem.
Szerintem jobb is, hogy aludtam egyet az értékelésre.
Amit rögtön kiemelnék: borzasztóan bánt és undorítónak tartom, hogy a kampányt nem engedte anélkül lejátszani, hogy a Warzone-t és a Multiplayer „klienst” le nem töltöttem hozzá. Valahogy gondolhatnának arra is, aki nem él a multiplayer játékoknak és inkább a „story based” játékokért játszik. Mondjuk ilyen a Call of Duty. Legalább is nekem ilyen volt régen is és most is.
A sztori sok részletet adott számunkra, főleg azoknak, akik játszották és szerették a régi MW sorozatot is. Jó volt, ahogy részletesebb képet kaptunk a 141-esekről, Ghost -ról és minden egyéb részletről is. A befejező képsorok alapján pedig remélem, hogy nem ez volt az utolsó COD ebben a témában. Szinte meghozta a kedvemet, hogy a régebbi MW részeket is újratoljam. :)
A képi világ valami őőőőőőrülten szép lett. Itt-ott volt kis megingás, de az átvezetők is és maga a játék is nagyon szépre sikeredett.
A zenékből valamit visszacsempészhettek volna a régiekből -legalább is nekem nem tűnt fel régebbi zene-, de amúgy az sem volt rossz.
A játékmenettel viszont nem vagyok tökéletesen megelégedve…. átvette a Battlefield rossz szokását a COD….: Oké, vannak társaink, de az esetek 90%-ban nem csinálnak semmit. Megint egyszemélyes hadseregként működjél és figyelj mindenre IS. A társainkat sokszor az sem zavarta, hogy egy méterre tőlük jön az ellenfél -amúgy őket totálisan lesz*rva-, a haladási irányunknak megfelelően mögülünk és szitává lőnek ENGEM. Őket nem bántották! :D Azt meg azért tegyük hozzá még, hogy hardened fokozaton: két lövésből. :'D
Amúgy jó játék lett. Sztori ügyileg is. Csak féltem elkezdeni. Miért? Mert tudtam, hogy ha nekikezdek, akkor visz magával és pár nap alatt kivégzem. :')


Hasonló játékok címkék alapján