Beholder (2016)

videójáték 4

Carl egy kormány által beiktatott főbérlő egy totalitárius államban, akit kineveztek, hogy kémkedjen a bérlői után . Követi-e a kormány parancsait, vagy azok az emberek mellé áll, akik szenvednek az elnyomó irányelvektől?

Videók

Hirdetés

Várólistára tette 7

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

Nightmare 
Beholder (2016)

Beholder (2016) videójáték

Zseniális játék. Egy kommunista államban játszódik (a szereplők nevei alapján Kelet-Németországra tippeltem, de a párbeszédekből kiderül, hogy kitalált országok). Rengeteg döntés és befejezés van benne. A játék azzal kezdődik, hogy meghívnak minket egy apartmanba, hogy felügyeljük azt, mivel az előző tulaj (akit egyébként DLC-ben irányíthatunk) nem szolgálta jól az államot. Kamerákkal kell figyelnünk az ott élőket, és minden gyanús dolgot jelentenünk kell az államnak, eközben pedig a családra is vigyázni kell, mert könnyen meghalhatnak. Dönteni kell, hogy végig az államot szolgáljuk, vagy szépen lassan átállunk az anarchisták, liberálisok és más kormányellenesek oldalára. Elsőre azt hittem nem lesz nehéz döntetni, de tévedtem.

Victorious 
Beholder (2016)

Beholder (2016) videójáték

Most, hogy végigvittem az összes elérhető lehetőséget és a dlc is megvan azt kell mondjam, hogy többnyire egy remek játék volt.
Szépen bemutatta ezt a diktatórikus rendszert, kemény döntéseket kellett hozni a családod vagy éppen az ország nevében. Érdekes kis melléktörténetek is voltak. A fekete humora sem utolsó. A dlc pedig remekül választ adott pár kérdésre.
Pár csillagot azért levontam, mert még a játék természetéhez képest is irreális nehézségű volt időnként, hogy a kellő pénz összeszedd időn belül (gondolok itt pl az egész spoiler) . Plusz a dlc-ben is nagyon hajszál híja volt a spoiler. Nekem azért a manuális mentés is hiányzott, volt, hogy legalább 10 percet visszakellett mennem, hogy kipróbáljak valami mást is…és azért vannak dolgok amiket annyira nem akarsz többször megcsinálni.
Összességében azért mindenképpen ajánlani tudom, örülök, hogy anno hozzám vágta ingyen a steam, mert különben kétlem, hogy belekezdtem volna :D
Mindenképpen kipróbálom majd a 2. részt is.

Rák_Gergő 
Beholder (2016)

Beholder (2016) videójáték

Ez egy borzasztóan jó játék, nagyon sok mély érzelmet tartalmaz és emellet egy csomó lehetőséget magában!


Folytatása

Beholder 2 (2018) videójáték

Összehasonlítás

Beholder


Hasonló játékok címkék alapján