Azul: Csokoládéműhely (2022)

társasjáték 8 7
Azul: Master Chocolatier
Játékidő: 40 perc · Játékosok száma: 2–4

Az első, év játéka díjas Azul legújabb, újra gondolt változatában a lényeg nem változott: a játékosok felváltva vesznek el színes csempéket a manufaktúra korongokról, és helyezik le azokat a saját játéktáblájukra. A forduló későbbi szakaszában így pontok szerezhetők az alapján, hogy hogyan… [tovább]

Videók

magyar

Képek 7

Kedvencelte 2

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 11


Kiemelt értékelések

Molymacska 
Azul: Csokoládéműhely (2022)

Azul: Csokoládéműhely (2022) társasjáték

Társasjátékok ünnepén sikerült kipróbálnunk, és nagyon örültünk neki, mert csodás Azul variánst tudtak alkotni, amiben az Azul teljesen újnak érződött.
Alapvetően ugyanaz történik, mint az alap azulban, annyi különbséggel, hogy a manufaktúra korongoknak különböző képességei vannak, amik nagyban variálják az adott állást, amiből választhatunk csem…izé csokikat.
Ezen felül egy új témát is kapott, miszerint csokoládébombonokkal játsszunk, és ami sokkal szebb, mint a sima csempés változat. Szemképrátató, és jó érzés még mindig odanyúlni, fogni a kis játékelemeket, és nem csak az anyaga, hanem már a színei miatt is.
Nagyon szép új külsőt kapott, én ajánlom ezt a változatot, mert egyszerűen szebb, mint az alap, de ha valakinek csak az alapja van meg, akkor annyi mindenben nincs nagy változás és csak ezért nem érdemes új Azult venni.

Laszlo_Molnar 
Azul: Csokoládéműhely (2022)

Azul: Csokoládéműhely (2022) társasjáték

Lásd Azul, csak csokoládébonbonokat idéző színben, küllemmel. Ugyanaz a remek játék; akinek a csokis téma jobban bejön, annak ez ajánlott.


Hasonló játékok címkék alapján