WWE 2K20 (2019)

videójáték 2

A 2K Games idén is meghív, hogy belépj a világ leglátványosabb arénájába, és megküzdj a WWE bajnoki címéért! Ez a WWE 2K sorozat újjászületése, amelyben jelen vannak a legnagyobb kedvencek, a leghíresebb legendák és s sportág ikonjai. A WWE 2K20 számos… [tovább]

Videók

angol
angol

Képek 5

Hirdetés

Kiemelt értékelések

MewIchigo_Fan_Daniel 
WWE 2K20 (2019)

WWE 2K20 (2019) videójáték

Minden idők legrosszabban kezelhető és idegesítő játéka, rengeteg hibával, buggal -kinek hogy tetszik- tele.
A látvány szép, bár ott is voltak furcsaságok.
A rengeteg gombkombináció csak az idegborzolásra volt jó, semmi másra.
A SHOWCASE ezen hibák miatt marha nehéz volt.
A MyPlayer-t nem vittem végig. Nem vonzott már akkor sem, amikor először beletették a játékba, így nem tudok nyilatkozni róla.
A TOWER-ekkel nem bajlódtam, elég volt a tavalyi, de az ismert hibák miatt gyanítom ez is olyan nehéz lenne, mint ha alapból csak egy sima meccset játszana az ember.

AZT nem értem, hogy a készítők elismerték, hogy egy hulladékot adtak ki a kezükből, akkor egy átfogó patch-el miért nem lehetett kijavítani azt, ami teljesen kuka?!?!
De mindegy.
A játékon túl vagyok, az értékelésen ez meg is látszik….

2 hozzászólás
Nightmare 
WWE 2K20 (2019)

WWE 2K20 (2019) videójáték

Egyelőre a Showcase mode-ot vittem végig, a Mycareer nem nagyon jön be, annak ellenére, hogy az előző részben nagyon tetszett. A játék tele van bugokkal. A rosterből is rengeteg pankrátor hiányzik, pl. a modern kori Sting, az 1998-as Kane (igen, mindkettőt meg lehet csinálni pár perc alatt, de az nem ugyanaz), vagy akár DDP (ami mondjuk érthető, mert megjelent kétszer is az AEW-nél, de úgy tudom, hogy még mindig szerződése van a WWE-vel). Cserébe kaptunk néhány új pankrátort, a legfontosabbak a Fiend (legjobb karakter az egész WWE-ben jelenleg, örülök, hogy még idén bekerült), és Hulk Hogan, aki annak ellenére, hogy a pankráció legnagyobb legendája, elég kevés WWE játékban szerepelt, mivel mindig rivális szervezeteknél szerepelt, plusz ott volt a botránya 2015-ből. Összességében még eléggé rossz állapotban van, hiába az új nevek, a bugok miatt játszhatatlan, és gyakran crashel is. Azt hiszem maradok a 2K19-nél.


Hasonló játékok címkék alapján