Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

ChEebor 
Voodoo Detective (2022)

Voodoo Detective (2022) videójáték

A fejlesztők bemutatkozó kalandjátéka, és azt kell mondanom, roppant ígéretes kezdés. Nagyszerű, régies hangulatú grafika, szép zenék és kiváló szinkron – úgy nagyjából ezek jönnek le az első jelenetekből. Aztán gyorsan kiderül, hogy maga a játék is teljesen rendben van. Könnyű kezelni, az adott jelenetek szépen össze vannak szedve, jók a fordulatok. A humora pedig gyakorta fenomenális, Voodoo Detective jól hozza a klasszikus, cinikus hard-boiled nyomozó stílusát, amibe időnként nagyon büntető beszólásokat tesz.
Egyszóval a hangulat tökéletes. Ami zavart, hogy minden zsenialitása ellenére is úgy éreztem, hogy a kész mű még mindig egy kicsit kiforratlan. A fordulatok hiába intelligensek, gyakran túl hirtelen jönnek, a nagyobb jelenetek pedig valahogy ügyetlenül illeszkednek. Olyan, mintha az alapanyagok a legjobbak lennének, de a főzés még nem tökéletes. Persze mindez elnézhető egy első játéknál, és tényleg úgy érzem, hogy ez egy minőségi alkotásnak sikeredett.
Érdemes lesz szemmel tartani a készítőket, mert ha ennél már csak jobb lehet, akkor nagyon klassz játékokat fognak letenni az asztalra.

Imma 
Voodoo Detective (2022)

Voodoo Detective (2022) videójáték

Annyira nem volt rossz, hogy félbehagyjam, de annyira jó se, hogy megszeressem. A karakterek jók, a sztori is, klasszak voltak a szinkronok, a grafika, tetszett, hogy lapozgatni kellett a nagyi voodoo könyvét, és nagyon jól hozta a fárasztó humorral azt a régi hangulatot. De maga a játék mégis unalmas lett, a játékmenet túl egyszerű, túl egyenes. Kár érte.


Népszerű idézetek

Imma 

Benny: Also, she said your rent is overdue.
Voodoo Detective: Ah, that's just an inside joke.

Voodoo Detective (2022) videójáték


Hasonló játékok címkék alapján