Unpacking (2021)

videójáték 15

Az Unpacking egy díjnyertes zen-játék, amely a tárgyak dobozokból való kivételének és egy új otthonba való beillesztésének ismerős élményéről szól.
Részben blokkokhoz passzoló kirakós, részben lakásdekoráció – kellemes életteret teremthetsz, miközben sok mindent megtudsz az általad… [tovább]

Képek 1

Most játszik vele 2

Kedvencelte 5

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

Imma 
Unpacking (2021)

Unpacking (2021) videójáték

Hogy mit mondanak rólunk a cuccaink? Meglepően sok mindent! Imádtam, ahogy minden új fejezetnél lehetett örülni valami kis apróságnak, régi ismerősnek, de olyan is volt, hogy ment a naugyézés, vagy a szívfájdalom, amikor valami nem került elő. Az is jó volt, hogy nagyrészt szabad kezet kaptunk, de azért csak bizonyos keretek között. És bizony volt, hogy az is nagyon beszédes volt, hogy minek hol jutott hely…
Nehéz erről a játékról mesélni anélkül, hogy ne spoilerezzem el. Messze nem csak egy „idle” játék, amivel elvan az ember, ha már nagyon unja magát.
De rövidnek sajnos tényleg rövid.

Nihilchan 
Unpacking (2021)

Unpacking (2021) videójáték

Aranyos, nagyon kikapcsoló játék, csak iszonyatosan rövid. Jó volt figyelni a tárgyakat; mi marad, mi megy, hogyan alakul a karakter élete.

and_rea 
Unpacking (2021)

Unpacking (2021) videójáték

Pontosan az, aminek látszik. – Ki kell pakolni dobozokból. :)

Igényes, aranyos, és egy élettörténetet is megismerhetünk: gyerekkor, egyetem és kolesz, munka és első lakás, kisebb lakás, lakótárs, nagyobb lakás, majd család és még nagyobb lakás.

Vannak tárgyak, amik egész gyerekkorunktól kezdve elkísérnek minket a dobozainkban, hiába kis semmiségek, de ragaszkodunk hozzájuk. :)

2 hozzászólás
MewIchigo_Fan_Daniel 
Unpacking (2021)

Unpacking (2021) videójáték

Egy nagyon kis laza játék, aminek eskü' valamilyen léleksimogató hatása van. Totálisan kikapcsol és nyugodtság száll meg.
A grafikája zseniális. Kicsit retro feelingje van. A zenék is kicsit retro stílusúak, kicsit lo-fi stílusúak voltak. Már-már hajazott a Sims zenéire egyébként. :)
A játéknak sztorija nincs. Vagyis van. Végtére is egy női főszereplőnknek segítünk kipakolni és berendezkedni élete különböző szakaszaiban. Gyerekkortól egészen a kiscsaládos létig. :) Konkrétan végigkísérjük életének legfontosabb pillanatait. „Kicsomagoljuk” az életét. A játék zenéjében is van egy ilyen sor: „…we unpack our life.” Ez még a játék mottója is lehet. Meg ha belegondolunk, akkor az életünkben is helytáll ez a mondat.
Bízom benne, hogy egy második részt vagy valamit kiadnak majd. :') Kellene! :”)


Hasonló játékok címkék alapján