Unpacking (2021)

videójáték 6

Az Unpacking egy díjnyertes zen-játék, amely a tárgyak dobozokból való kivételének és egy új otthonba való beillesztésének ismerős élményéről szól.
Részben blokkokhoz passzoló kirakós, részben lakásdekoráció – kellemes életteret teremthetsz, miközben sok mindent megtudsz az általad… [tovább]

Képek 1

Hirdetés

Most játszik vele 2

Kedvencelte 2

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

Imma 
Unpacking (2021)

Unpacking (2021) videójáték

Hogy mit mondanak rólunk a cuccaink? Meglepően sok mindent! Imádtam, ahogy minden új fejezetnél lehetett örülni valami kis apróságnak, régi ismerősnek, de olyan is volt, hogy ment a naugyézés, vagy a szívfájdalom, amikor valami nem került elő. Az is jó volt, hogy nagyrészt szabad kezet kaptunk, de azért csak bizonyos keretek között. És bizony volt, hogy az is nagyon beszédes volt, hogy minek hol jutott hely…
Nehéz erről a játékról mesélni anélkül, hogy ne spoilerezzem el. Messze nem csak egy „idle” játék, amivel elvan az ember, ha már nagyon unja magát.
De rövidnek sajnos tényleg rövid.

Nihilchan 
Unpacking (2021)

Unpacking (2021) videójáték

Aranyos, nagyon kikapcsoló játék, csak iszonyatosan rövid. Jó volt figyelni a tárgyakat; mi marad, mi megy, hogyan alakul a karakter élete.

and_rea 
Unpacking (2021)

Unpacking (2021) videójáték

Pontosan az, aminek látszik. – Ki kell pakolni dobozokból. :)

Igényes, aranyos, és egy élettörténetet is megismerhetünk: gyerekkor, egyetem és kolesz, munka és első lakás, kisebb lakás, lakótárs, nagyobb lakás, majd család és még nagyobb lakás.

Vannak tárgyak, amik egész gyerekkorunktól kezdve elkísérnek minket a dobozainkban, hiába kis semmiségek, de ragaszkodunk hozzájuk. :)

2 hozzászólás

Hasonló játékok címkék alapján