Timeline: Star Wars (2015)

társasjáték 8 2
Játékidő: 15 perc · Játékosok száma: 2–8

Most megmutathatod, hogy senki sem tud többet nálad a Star Warsról!
Manapság divat mindent filmekkel és sorozatokkal tematizálni, de a Timeline: Star Wars azon ritka kivételek egyike, amikor kell is. Elvégre is a történelem egyik legnagyobb filmsikeréről van szó! Tedd próbára a tudásod a… [tovább]

Hirdetés
Timeline: Star Wars (2015)

Magyar kiadó
Gémklub

Más készítők
Frédéric Henry

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

Laszlo_Molnar 
Timeline: Star Wars (2015)

Timeline: Star Wars (2015) társasjáték

Nehéz meghatározni, kiknek is szól ez a játék. A Timeline SW-trilógiára adaptálása annyit jelent, hogy a trilógia mintegy hatórányi anyagából kiemelt képkockákat és mondatokat kell tudnunk sorba helyezni. Az igazi Star Wars-rajongóknak ez az esetek 80-90%-ában röhejesen egyszerű, csak a párhuzamosan vágott/párhuzamosan alakuló cselekményszálak esetén fordulhat elő, hogy nem tudjuk, melyik kép mikor volt a filmben (bár ahány új verzió készült már a sorozatból, nem lennék meglepve, ha ezek sorrendje sem lenne mindig állandó, gondoljunk csak arra, mi lenne, ha lenne egy olyan kártya, hogy „Han lő” és egy olyan, hogy „Greedo lő” :D). Akik meg nem igazi Star Wars-rajongók, azok meg nem vesznek ilyen játékot, gondolom.

(megj. amúgy a fordítások igényességét garantálni tudom, egyesével ellenőriztem annak idején a szövegeket a kártyákhoz a felújított változat szinkronjának megfelelően.)


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján