The Walking Dead: The Final Season (2018)

videójáték 9
The Walking Dead: Season Four

Kedvencelte 4

Várólistára tette 8

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

BiRo 
The Walking Dead: The Final Season (2018)

The Walking Dead: The Final Season (2018) videójáték

Elfogult vagyok a szériával, mivel sokkal többet tud nyújtani mint az élőszereplős tv sorozat.
Sajnálatos, és elszomorító ami a Telltale-el történt, mindazonáltal, hogy az utolsó pillanatban jelentették be a csődöt, én még mindig azt mondom, hogy azért amikor bejelentették, hogy az eddigi majdnem összes címük veszteséges volt, akkor ott elgondolkodtam, hogy ha ez igaz, akkor azért ebben meglátszik az a parányi emberi jóság jelenléte, hogy folyamatos veszteséggel is gyártották a hasonlóan kiemelkedő alkotásokat és lehengerlő történeteket.
Az pedig, hogy ha minden igaz, átadják egy másik fejlesztő csapatnak a játék befejezését, hogy ne maradjon lezáratlanul. Számomra sokat mond.
A „TellTale” név, szerintem sokak számára fog többet jelenteni, mintsem egy elfeledett fejlesztő csoportot.

Victorious 
The Walking Dead: The Final Season (2018)

The Walking Dead: The Final Season (2018) videójáték

Nagyon esedékes volt már, hogy lezárjam a Telltale féle Walking dead-et és összességében nem csalódtam!
Az előzőekkel ellentétben ez többnyire újdonság volt, csak 1-2 dolog volt amibe belefutottam anno. ( spoiler ). A történet nagy része tetszett, a végefele volt némileg összecsapva, de gondolom eléggé befolyásolta a Telltale átmeneti bezárása a terveket. (mintha hallottam volna olyasmit, hogy visszatértek volna Javier és a többiek). Tetszett a nevelőintézetes környezet és hogy gyűjthettem dolgokat a szobámba.
A hidas rész kifejezetten nem tetszett, ez a spoiler döntés szerintem nem lett a legjobban megoldva. Plusz eléggé hihetetlen volt a végén spoiler
A karakterek azért szimpatikusak voltak, bár nem ártott volna némelyiknek egy jobb kidolgozottság. Aj meg egy igazi kis pszichopata lett xD


Hasonló játékok címkék alapján