South Park: The Fractured But Whole (2017)

videójáték 18 11

A South Park: The Stick of Truth eseményei után Cartmant és jól ismert kis cimboráit elkapja a szuperhős-mánia, így South Park szabad szájú apróságai csakhamar két csapatra oszlanak: a Cartman által vezetett Coon and Friends-re és a riválisokat magába foglaló Freedom Pals-ra.

Az első… [tovább]

Videók

Most játszik vele 1

Kedvencelte 4

Várólistára tette 3


Kiemelt értékelések

Kopaszkutya 
South Park: The Fractured But Whole (2017)

South Park: The Fractured But Whole (2017) videójáték

Legnehezebb harc fokozaton, néger karakterrel (nem tudom még mindig eldönteni, hogy ez nehezít-e a játékon, vagy csak poén). 30 óra játékidőt ír a Steam, de ebből minimum kettő elment úgy, hogy nem ültem gép előtt, de egyáltalán nem bántam meg, hogy teljes áron megvettem. Maradt négy achievement, de abból egyet csak a következő végigjátszásnál tudok majd megcsinálni, mert figyelmetlen voltam. A többi hármat megcsinálgatom lassan. Az összes mellékküldetés kész, minden collectible összeszedve és spoiler is halott (sajnos itt visszavettem a nehézséget, mert nem bírtam vele több óra szenvedés után sem, de majd legközelebb). Decemberben jön az első DLC, majd akkor visszatérek.

Evione 
South Park: The Fractured But Whole (2017)

South Park: The Fractured But Whole (2017) videójáték

South Parkban a negyedikesek ezúttal a szuperhősöst játszanak. A tervük nem kisebb, minthogy saját szuperhőst franchise-t hozzanak létre, ehhez azonban pénz kell, amelyet egy eltűnt macska felkutatásával remélnek megszerezni. A történetről ennél többet spoiler mentesen nem nagyon lehet elárulni. Egyébként a történet és úgy alapból az egész játék olyan igazi South Parkosan vicces, előfordult, hogy annyira röhögtem egy poénon, hogy le kellett állítanom a játékot boss fight közben. És nyilván a humor mellett szokásosan jelen van egy jó nagy adag társadalomkritika is, de természetesen a hangsúly most a szuperhős jelenség kifigurázásán van.
A Fractured But Whole tipikus karakterépítgetős RPG, körökre osztott harcrendszerrel. Nem csak a karakterek, hanem egyes karakterek képességei is nagyon ötletesek. Nekem maga a játékmenet és a történet is nagyon tetszett. Annyira elkapott a South Parkos hangulat, hogy kedvem lett elölről újranézni a sorozatot, plusz a Stick of Truth-ot is újrázni fogom valamikor.
Szóval összességében ez egy nagyon jól sikerült játék. South Park rajongóknak egyenesen kötelező.


Hasonló játékok címkék alapján