Snapszer

társasjáték 19
Snapszli / Hatvanhat
Játékosok száma: 2–4

A snapszer, más néven snapszli vagy hatvanhat egy kártyajáték. Magyar kártyával játszhatja 2-4 játékos. A játék célja: legalább 66 pont (innen a hatvanhat név) elérése bemondásokból és ütésekből.

Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/Snapszer

Hirdetés
Snapszer

Kedvencelte 16

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

Baly 
Snapszer

Snapszer társasjáték

Ezt is nagymamámmal szoktam játszani. De valahogy én nem tudok rájönni az ő lapjaira, ő meg simán megmondta mi volt nálam .__. Legtöbbször ő nyer :D
Négyesben amúgy a nagyon izgi, még csak egyszer játszottam úgy sajnos, mert nem tudunk mindig embert találni rá, de tetszik ez a nem-tudod-az-elején-ki-a-párod, aztán kinek tegyél keresztbe és kinek segíts, ez megadja az izgalmat!
UPDATE: Most játszottam mamával. Leosztás után ő kezd és azt mondja: „Na fogjad a makk 10-zel!” .__. Mondom neked röntgenszemüveged van, vagy mi? ._.

1 hozzászólás
dorkabuba 
Snapszer

Snapszer társasjáték

Nagy kedvenc és kellemesen rövid egy party. Még csak kettesben próbáltam mondjuk, de az is nagyon tetszik, hogy optimalizálva van 2-3-4 főre az osztás. Egyszerű, de nagyszerű.

furacs 
Snapszer

Snapszer társasjáték

Legeslegjobb játék, amit ismerek magyar kártyával. Otthon hármasban-négyesben, ritkán kettesben játszottuk (négyesben a legjobb). Pörgős, taktikázós, mulatságos, hamar jó lesz tőle a hangulat. Mi úgy ismerjük, hogy ha a piros az adu, akkor a nyertes dupla pontot ír a végén. Mostanában karácsonykor szokott előkerülni.


Hasonló játékok címkék alapján