Resident Evil: Revelations 2 (2015)

videojáték 18 9
Biohazard: Revelations 2

Resident Evil: Revelations 2 a Capcom videojátékgyártó cég Resident Evil című túlélőhorror-sorozata Revelations elnevezésű mellékágának második része. A nagysikerű Revelations-sorozat a pörgős akciójátékká váló, de eleinte feszült horrornak induló Resident Evil kezdeti epizódjainak stílusát,… [tovább]

Videók

Képek 6

Hirdetés

Kedvencelte 2

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

Adastra 
Resident Evil: Revelations 2 (2015)

Resident Evil: Revelations 2 (2015) videojáték

Nyomasztó volt (sőt kifejezetten beteges részei is vannak), mégis nagyon beszippantott az elején. Az is segített, hogy split-screenben lehetett játszani ketten, így azért több bátorságot merít az ember. Érdekes volt a váltott idősík is (bár másodjára egy folyamatos végigjátszás ugyanazon párossal is érdekes lehet). Kár, hogy Moira és Natalie nem jut fegyverhez, bár Moirával a feszítővassal elég sokat keménykedtem, Natalie karakterétől viszont az első pillanattól megőrültem. És persze nagyon gyanús is volt (már a cutscene-k alapján is). Claire viszont az egyik kedvenc karakterem a szériában (jó kis vagány csajszi), és annak is örültem, hogy Barry papát jobban megismerhettük ebben a részben. A szörnyektől először nagyon tartottam (kiindulva a raid módból), ám szerencsére itt a fő játékban sokkal halandóbbak (elég hozzájuk egy kis pisztoly, géppityu, max. shotgun – meg némi robbanószer) – a raidben több ízben csak a szokásos rakétavető segít..
Amúgy viszont egy aránylag gyorsan játszható, pörgős, feszkós, néhol brutális elemekkel operáló RE játék. De nem lett kedvenc – a raid módja viszont szuperkedvenc lett, azért is kapott plusz csillagokat! :)

Master_Miller 
Resident Evil: Revelations 2 (2015)

Resident Evil: Revelations 2 (2015) videojáték

Bejött ez az epizódius felépítés. Hangulatra és történetre pedig igazi Resi volt


Folytatása

Resident Evil Origins Collection (2016) videojáték

Összehasonlítás

Resident Evil


Hasonló játékok címkék alapján