Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generations (2012)

videójáték 12 3

A Naruto Shippuuden: Ultimate Ninja Storm Generations a korábbi játékokhoz hasonlóan a Naruto animén alapul. Azoktól eltérően azonban lehetőséget biztosít a karakterek több életkorban való kijátszására, mutatva, mekkorát változtak az évek alatt. A történet módban Naruto tizenkét és tizenhat éves… [tovább]

Kedvencelte 1

Várólistára tette 1


Kiemelt értékelések

Valentine_Wiggin 

Ameddig eddig eljutottam, nagyon hangulatos. Tény, béna vagyok a konzolos játékokkal, de ez nem a játék bűne. Viszont jól visszaidézi az anime csatáit, a grafika, a zene nagyon szépen kiszolgálja ezt, és abszolút alkalmas arra, hogy az ember eltöltse vele az idejét. És jelenleg Sasuke történetével küzdök, amilyen könnyűnek tűnik az elején, úgy elverik az embert a második felében, mikor MINDENKI csapattal jön, neked meg nincs senkid a fő karaktert kivéve, hiszen a jelleme miatt mindig egyedül harcol. A kagetalálkozón vért izzadtam, amikor a Gaara-Mizukage-Raikage hármassal kellett boldogulni, tulajdonképpen azóta sem jöttem rá, mit nyomtam meg, amivel nyertem. Narutóval sokkal könnyebb boldogulni, mert vele általában kapsz még plusz két embert, akiket hívhatsz, ha megszorultál.
Az intrók szintén hangulatosak és szépek, a szinkronmunka az animés, tehát természetesen profi, vagyis bátran ajánlom bárkinek, aki szeretne egy kicsit belecsöppenni ebbe a világba, felidézni a sorozat emlékezetes pillanatait. Jól fog szórakozni.


Hasonló játékok címkék alapján