Max Payne 3 (2012)

videójáték 9
SzereplőSzinkronhang
Max PayneJames McCaffrey
Hirdetés

Kedvencelte 4

Várólistára tette 1


Kiemelt értékelések

Anonymusx 
Max Payne 3 (2012)

Max Payne 3 (2012) videójáték

Szerintem a legjobb tps játék, de akár az fpsek közül is az.
Depresszív, és nemcsak hogy hozza a korábbi Max payne hangulatot hanem még emel is rajta.

A sztori elég zavaros, szerintem egymás után kétszer kellene végigvinni hogy az ember megértse.

Master_Miller 
Max Payne 3 (2012)

Max Payne 3 (2012) videójáték

Játéknak egy (alsó)közepes ami nyomokban merít az „előző részekből”, de mint Max Payne játék…egy nulla. Két pontot kap azért, hogy arra legalább vették a fáradtságot, hogy leszerződtessék az eredeti szinkronhangot, valamint, hogy az elején kb. 5-10 percre elhitették velem, hogy ez egy jó játék lesz.

Elfelejtették (vagy félreértették), hogy az előző két rész sikerének kulcsa többek között a hangulat és a narratíva volt, aminek itt nyoma sincs. Megrpóbálták ellensúlyozni a narrálás megtartásával, de nem jött össze, borzasztó lett.

Pályadesign egy nulla, ellenfeleké szintén, a történet egy kalap…. hagyjuk, azon kívül, hogy a címében benne van az, hogy Max Payne, semmi köze hozzá, és ezt egy harmadik résznél, főleg egy ilyen horderejú játék harmadik részénél nem tudom figyelmen kívül hagyni.

Vladi 
Max Payne 3 (2012)

Max Payne 3 (2012) videójáték

Eléggé rosszul öregedett ez a játék, végtelenül hosszú videókat (ilyenekkel csak a Metal Gear Solid sorozatban szoktam találkozni), elég repetitív játékmenet kötött össze, de ennek ellenére többnyire jól szórakoztam.
Meglepett, hogy hard nehézségen is kicsit megizzasztott néha, főleg az elején amikor még szokatlan volt az irányítás, és volt néhány elcseszett chekpoint. Ráadásul még van két unlockolható nehézségi szint afölött is.
Fél csillagot végül azért vontam le, mert a játék vége után a stáblistánál semmit nem lehetett csinálni, konkrétan sem megállítani, sem kilépni a játékból nem lehetett, és még soha nem tapasztaltam ilyen elviselhetetlenül hosszú stáblistát, több, mint 20 percig tartott, szóval ez egészen undorító húzás volt a kiadó részéről.

Ik4r0s 
Max Payne 3 (2012)

Max Payne 3 (2012) videójáték

A történet szerint 9 év telt el a második rész óta (épp mint a valóságban). Az in medias res kezdés során csak annyit látunk, hogy Max látszólag otthagyta nyomozói melóját és jelenleg valamiféle biztonsági szakemberként, testőrként dolgozik Sao Pauloban. Vígan vedeli whiskyjét (azt az alliterációt öcsém), sötét poénokkal cukkolják egymást társával és haverjával(?), Raullal és persze cinikus gondolatokkal illeti a favelák felett partizó milliomosokat és azokat akiknek dolgozik. Hogy került ide? Mit is csinál? Itt egyelőre nem derül ki, csak jóval később a játék során. De természetesen ez nem is az ő élete lenne, hagy egy bulit ennyivel megúsznia. Egy banda megpróbálja elrabolni munkaadóját, illetve annak feleségét. Természetesen Max önérzetesebb annál mintsem hagyja ezt és persze tucatnyi bandatag hulláját hátrahagyva megmenti zsíros fizetésének utalóját. De ekkor még nem is tudja, hogy élete talán legnagyobb slamasztikájába mászik bele és olyan ügyekbe ártja bele magát, amikről talán tudni sem akar.

Csakhamar kiderül, hogy a bulin átéltek nem csak a dühös szomszédok hirtelen felindulásból elkövetett bakija volt, hanem nagyon úgy fest, hogy a Branco família, kiváltképp a pénzt termelő birodalom trónján ülő Rodrigo és trófeafelesége Fabiana nagyon szúrja valakik szemét, mert nem sokkal később, mikor Max egy dizsibe kíséri a hölgyet, annak húgát, illetve a legkisebb Brancót, Marcelót, ismét emberrablókba fut. Na innentől teljesen kisiklik a buli és Max élete talán legbrutálisabb ügyébe keveredik bele, melyben egymást követi az árulás, a korrupt rendőrség, piszkos politika, emberrablás, szervkereskedelem és a brazil gettók kegyetlen mindennapjai. Max élete talán legnagyobb vérontásába, egy igazi háborúba keveredik bele, mely országokon ível át, neki pedig vérben fürödve kell kiverekednie magát az egész helyzetből, miközben a Payne szerencse nem javít túlzottan az esélyein. De tudjuk, hogy Max milyen makacs és még amikor nincs is értelme tovább küzdeni, ő akkor is harcol.

A teljes kritikát itt találod: https://www.kritizator.hu/elbaltazott-brazil-vakacio-ma…


Hasonló játékok címkék alapján