Lord of the Rings: Friends & Foes (2001)

társasjáték 12 1
Játékidő: 90 perc · Játékosok száma: 2–5

A Lord of the Rings: Friends & Foes egy közepesen összetett kiegészítő A gyűrűk ura társasjátékhoz, 2 – 5 játékos részére, az átlagos játékidő 1.5 óra. Az alapjáték 2001-ben megnyerte a Spiel des Jahres díját Különdíj „Irodalmi Játék” kategóriában. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 12… [tovább]

Képek 2

Hirdetés
Lord of the Rings: Friends & Foes (2001)

Kiemelt értékelések

Morn 
Lord of the Rings: Friends & Foes (2001)

Lord of the Rings: Friends & Foes (2001) társasjáték

Ez is egy jól sikerült kiegészítő, de még nehezebbé teszi az amúgy sem egyszerű alapjátékot. A plusz tábla nagyon bejön meg az új kártyák, még az sem zavaró, hogy magyar alappal és a másik, angol kiegészítővel játsszuk, ez meg német. :D Továbbra is gyönyörű minden.
Az ellenfelek szívatnak nagyon, és a Battlefields-szel kombinálva (mert persze mindent bele, ha már játszunk) iszonyatosan nehéz tud lenni, hogy gyűjtögetned kéne a cuccokat, de mindenfélét eldobsz, csak azért, hogy ne halj meg. Sajnos a lassú, várakozós ellenfél leszedegetés sem túl jó, mert akkor a táblán az események fognak nagyon előrehaladni, ami szintén csak még jobban megizzasztja, akár Szauronnal össze is hozza szegény hobbitkákat.
Jó, örülök, hogy megvettük.


Hasonló játékok címkék alapján