League of Legends (2009)

videójáték 12 52

A League of Legends egy valós idejű stratégiai játék, illetve online többjátékos csatamező, ami a Defense of the Ancients (röviden DotA) nevű, Warcraft III: The Frozen Throne című játékhoz tartozó módján alapszik. A játék fejlesztője, és egyben kiadója a Riot Games.

Forrás: wikipedia.hu

Képek 4

Kapcsolódó zónák

League of Legends

22 tag · 24 karc · Utolsó karc: 2023. március 7., 13:46


Most játszik vele 45

Kedvencelte 32

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

Kyupirappa 
League of Legends (2009)

League of Legends (2009) videójáték

Körülbelül egyszer játszottam ezzel a játékkal, elég is volt belőle, nem értem, hogy rengeteg iskolába járó gyerek miért beszél ennyit róla, tipikusan olyan játék, aminek nagyobb a füstje, mint a lángja.
A családból a velem egyidős húgom játszik vele és látom rajta keresztül, mekkora stresszt vált ki belőle ez a játék, bár régebben rosszabb volt a helyzet. Annyira örülnék, hogyha abbahagyná, de nem tudja, mert a barátai is ezzel játszanak, ez pedig egy mély nyomást gyakorló indok arra, miért ne hagyja abba.
Olyan, mint a drog. Rászokni könnyű, de abbahagyni nehéz. :(

Coffee 
League of Legends (2009)

League of Legends (2009) videójáték

Amikor még normálisan lehetett játszani, mert nem lett akkora divat, azok nagyon jó idők voltak… Emlékszem, az esküvőnk napja előtti éjszaka hajnalig 5v5 rankedeztünk haverokkal, ts-en dumálva közben. Nem érdekelt minket, hogy másnap reggel korán kell kelni. :D
Sajnos már nem ugyanolyan, mindenki játszik vele, éppen ezért nagyon kevés olyan van, aki valóban tud is bánni a karakterekkel.
♥ Teemo ♥

Gridvadász 
League of Legends (2009)

League of Legends (2009) videójáték

Sosem játszottunk a barátokkal rangsorolt mérkőzésekben, de rengeteg jó kis estét töltöttünk a LoL előtt a legkorábbi évadokban. Nosztalgiával gondolok vissza, pedig a vége felé már mozdulni sem lehetett a leaverektől, meg azoktól, akik mindig jobban tudták, hogy a többieknek mit hogyan kellene csinálni, mint azt, hogy neki mit kellene.

Egy dolgot nem szabad: a nosztalgia miatt újrakezdeni. Már semmi sem olyan, mint régen, leszámítva a tahó játékosokat.

Liliane 
League of Legends (2009)

League of Legends (2009) videójáték

Addiktív, de egyébként már régen töröltem volna, ha meg tudtam volna tenni, mert a közösség borzalmas. Mindenestre sok barátot köszönhetek neki, így minden vereséggel, noobozással, flame-mel együtt megéri.

3 hozzászólás
fanta98 
League of Legends (2009)

League of Legends (2009) videójáték

Játszottam vele, eleinte jó volt, aztán hamar meguntam. Mindig ugyanolyan, és ráadásul nem is voltam túl jó benne :D Szóval talán ezért hagytam abba. Ráadásul bevett szokás egymás anyukájának az oltogatása, ha valaki nem olyan jó játékos..

Jinx_Sniper 
League of Legends (2009)

League of Legends (2009) videójáték

Még gondolkodok rajta, hogy megérdemli-e az 5 csillagot.
Nagyon szeretem a játékot. (A trollokról pedig a fejlesztők nem tehetnek, meg hogy vonzza a hülyébbnél hülyébb embereket.) Tisztelet a kivételnek. ;)
Azért igyekeznek rendben tartani a játékot. Bár kellett hozzá 1-1,5 év, de azért optimalizálták „rosszabb” gépekre is. Én anno egy 5-6 éves laptopon kezdtem el vele játszani – amit nagyon nem játszásra találtak ki, de a rendszerkövetelmény minimumának megfelelt, szóval tettem egy próbát :D –, úgy tavaly szeptember-november környékén azzal szenvedtem, hogy minden játék elején egyszer ledobott, ezért folyamat kaptam a leaverbusteröket, ami nem is az én hibám volt (max. hogy nem full extrás gépem volt).
Nos, a 7.11-es fejlesztéssel ez megoldódott és egész élvezhetően fut a játék minimál gépeken is. :D

Felhők_tetején_álmodó 
League of Legends (2009)

League of Legends (2009) videójáték

Mint season 4 óta hol aktívabban, hol kevésbé játszó személy, egyszerűen csak kikapcsol. Vagy inkább szétragelem az agyam. :'D


Hasonló játékok címkék alapján