League of Legends (2009) videojáték 12 26

A League of Legends egy valós idejű stratégiai játék, illetve online többjátékos csatamező, ami a Defense of the Ancients (röviden DotA) nevű, Warcraft III: The Frozen Throne című játékhoz tartozó módján alapszik. A játék fejlesztője, és egyben kiadója a Riot Games.

Forrás: wikipedia.hu

Képek 4

Hirdetés
League of Legends (2009)

Más készítők
Riot Games

Platformok

Most játszik vele 22

Kedvencelte 18

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

Coffee 
League of Legends (2009)

League of Legends (2009) videojáték

Amikor még normálisan lehetett játszani, mert nem lett akkora divat, azok nagyon jó idők voltak… Emlékszem, az esküvőnk napja előtti éjszaka hajnalig 5v5 rankedeztünk haverokkal, ts-en dumálva közben. Nem érdekelt minket, hogy másnap reggel korán kell kelni. :D
Sajnos már nem ugyanolyan, mindenki játszik vele, éppen ezért nagyon kevés olyan van, aki valóban tud is bánni a karakterekkel.
♥ Teemo ♥

Liliane 
League of Legends (2009)

League of Legends (2009) videojáték

Addiktív, de egyébként már régen töröltem volna, ha meg tudtam volna tenni, mert a közösség borzalmas. Mindenestre sok barátot köszönhetek neki, így minden vereséggel, noobozással, flame-mel együtt megéri.

3 hozzászólás
Jinx_Sniper 
League of Legends (2009)

League of Legends (2009) videojáték

Még gondolkodok rajta, hogy megérdemli-e az 5 csillagot.
Nagyon szeretem a játékot. (A trollokról pedig a fejlesztők nem tehetnek, meg hogy vonzza a hülyébbnél hülyébb embereket.) Tisztelet a kivételnek. ;)
Azért igyekeznek rendben tartani a játékot. Bár kellett hozzá 1-1,5 év, de azért optimalizálták „rosszabb” gépekre is. Én anno egy 5-6 éves laptopon kezdtem el vele játszani – amit nagyon nem játszásra találtak ki, de a rendszerkövetelmény minimumának megfelelt, szóval tettem egy próbát :D –, úgy tavaly szeptember-november környékén azzal szenvedtem, hogy minden játék elején egyszer ledobott, ezért folyamat kaptam a leaverbusteröket, ami nem is az én hibám volt (max. hogy nem full extrás gépem volt).
Nos, a 7.11-es fejlesztéssel ez megoldódott és egész élvezhetően fut a játék minimál gépeken is. :D

fanta98 
League of Legends (2009)

League of Legends (2009) videojáték

Játszottam vele, eleinte jó volt, aztán hamar meguntam. Mindig ugyanolyan, és ráadásul nem is voltam túl jó benne :D Szóval talán ezért hagytam abba. Ráadásul bevett szokás egymás anyukájának az oltogatása, ha valaki nem olyan jó játékos..


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján