Heroes of Might and Magic III: The Restoration of Erathia (1999)

videójáték 12 51
The Restoration of Erathia / HoMM 3

Roland Ironfist király eltűnése után neje, Catherine királynő egyedül maradt Enrothban. Nem sokkal később hírül veszi, hogy apját, Lord Gryphonheartot, Erathia királyát meggyilkolták. Hamarosan Nighon és Eeofol ördögi teremtményei szállják meg a békés királyságot. Catherine hazatér Antagarich… [tovább]

Heroes of Might & Magic III – HD Edition2015
Hirdetés

Most játszik vele 4

Kedvencelte 44

Várólistára tette 1


Kiemelt értékelések

Imma 

Egyszerű, mint egy bot, de azért mégis újra meg újra elővesszük.

youlcsi 

A legjobb!
18 spoiler éve az akkor frissiben megismert párommal nyomtuk, órákat ültünk a gép előtt. Most a közös 8évesünkkel tolom a random pályákat, igyekszem nem órákat ülni vele a gép előtt.
Egyszerűen imádom!

marcipancica 

Amikor van feles végtelen mennyiségű órám, és nincs semmi más dolgom ("rendkívül" gyakran megesik ez a kombináció), ez a játék a mai napig remek szórakozást nyújt. A cutscene-k úgy beleégtek gyerekkoromban az elmémbe, hogy még most is fel tudom idézni az összeset :) Kedvenc.

Arcturus 

Mind közül az egyik legjobb. A campaign részét is szerettem, de múlhatatlan kedvenc a random generált pálya, legjobban pedig talán a towert szeretem. Mai napig sokszor előveszem.

piciszusz 

Mai napig kedvenc játékom, meg se tudom mondani, hányszor játszottam vele akár egyedül, akár multiban a fiúkkal.

Gridvadász 

Kevésbé tetszett, mint a II. A zenék nem voltak rosszak, de hiányzott a mesekönyvszerű, varázslatos hatást adó kézi illusztráció. A nőfigurák túltolt szexualizálása külön kiábrándító. Pluszpont jár viszont a rengetegféle sárkányért, amelyeket nagy élmény volt felfedezni, gyűjtögetni.
Néha elővesszük még barátokkal, mert rajtam kívül mindenki csak ezt ismeri.


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján