Heroes of Might and Magic III: The Restoration of Erathia (1999)

videojáték 12 42
The Restoration of Erathia / HoMM 3

Roland Ironfist király eltűnése után neje, Catherine királynő egyedül maradt Enrothban. Nem sokkal később hírül veszi, hogy apját, Lord Gryphonheartot, Erathia királyát meggyilkolták. Hamarosan Nighon és Eeofol ördögi teremtményei szállják meg a békés királyságot. Catherine hazatér Antagarich… [tovább]

Hirdetés
Heroes of Might and Magic III: The Restoration of Erathia (1999)

Más készítők
New World Computing

Platformok

Most játszik vele 2

Kedvencelte 32

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

Imma 

Egyszerű, mint egy bot, de azért mégis újra meg újra elővesszük.

Arcturus 

Mind közül az egyik legjobb. A campaign részét is szerettem, de múlhatatlan kedvenc a random generált pálya, legjobban pedig talán a towert szeretem. Mai napig sokszor előveszem.

youlcsi 

A legjobb!
18 #meg egy kicsi# éve az akkor frissiben megismert párommal nyomtuk, órákat ültünk a gép előtt. Most a közös 8évesünkkel tolom a random pályákat, igyekszem nem órákat ülni vele a gép előtt.
Egyszerűen imádom!

marcipancica 

Amikor van feles végtelen mennyiségű órám, és nincs semmi más dolgom ("rendkívül" gyakran megesik ez a kombináció), ez a játék a mai napig remek szórakozást nyújt. A cutscene-k úgy beleégtek gyerekkoromban az elmémbe, hogy még most is fel tudom idézni az összeset :) Kedvenc.

piciszusz 

Mai napig kedvenc játékom, meg se tudom mondani, hányszor játszottam vele akár egyedül, akár multiban a fiúkkal.

TantoBandi 

Az ismeretlen Erathia! Ugyanis itt játszódott a gyerekkorom legnagyobb kedvenc játéka, a Heroes of Might and Magic 3! A 2-vel és a 4-el is játszottam, de a legjoban a 3. részt kedveltem! Ha Angyal vagy Ördög seregem volt, nyert ügyem volt! :D De a Behemótok vagy a Sárkányok is nagyot ütöttek! :D Innentől datálható a Fantasy-világ imádatom! A zenéje is rohadt jó volt, sokszor a harci zenét a maximum hangerőre nyomtam! :D

Tehát kedves olvasó, ez egy igen klassz játék volt! Még a 3DO csinálta. De bírtam az intrót, ahogy jöttek a betük, hogy 3-D-O! :D Ennél a game-nél jobbal azóta sem szórakoztam jobban! :)


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján