Jazz Jackrabbit (1994)

videójáték 19
Hirdetés
Jazz Jackrabbit (1994)

Fejlesztő
Epic Games

Kiadó
Epic Games

Platformok
DOS

Most játszik vele 1

Kedvencelte 9


Kiemelt értékelések

ChEebor 
Jazz Jackrabbit (1994)

Jazz Jackrabbit (1994) videójáték

Zseniális platformjáték, a műfaj minden elemét jól használja. A történetben Jazz, a nyúl veszi fel a harcot a teknősök ellen. A feladat, hogy számtalan bolygón végigszáguldozva eljussunk a pályák végéig, miközben összegyűjtünk minden mozdíthatót és legyőzünk egy csomó ellenséget. Persze ez utóbbihoz nagyon tuti fegyvereket szerezhetünk, amelyek élvezetessé teszik a hajszát. A pályák kellően nehezek, de egyáltalán nem megoldhatatlanok, az animációk nagyon jók, a zenék pedig tökéletesen sikerültek.

Gridvadász 
Jazz Jackrabbit (1994)

Jazz Jackrabbit (1994) videójáték

Ugyanazt emelném ki, mint @kedaiyun és @ChEebor. A zene, a változatosság, a jól belőtt nehézség és a szép grafika egyik kedvencemmé tette a játékot a korszakban. A 3D bónuszszinttől teljesen el volt ájulva.

kedaiyun 
Jazz Jackrabbit (1994)

Jazz Jackrabbit (1994) videójáték

Az egyik legnagyobb kedvencem a régi DOS-os mászkálós játékok közül. Egy zöld nyúl, fejpánttal és egy hatalmas puskával! A történet a klasszikus teknős és nyúl meséjét veszi alapul, csak megfordítva és a jövőbe helyezve.
Amit a legjobban szerettem benne, azok a zenék voltak, különösen az Exoticus, Deserto, Lagunicus zenéje. Utóbbi pálya a régi nyári szünetek emlékét idézi fel, amikor kint tombolt a kánikula, de a számítógép előtt a hűvös szobában csak a nap fénye látszott.
Természetesen a kiegészítők is nagy kedvenceim, különösen a Holiday Hare ’95 a piros egerekkel.
Erról a játékról írtam a blogomban is bővebben:
http://xiaoxindihua.blogspot.hu/2013/11/retromania-jazz…


Folytatása

Jazz Jackrabbit 2 (1998) videójáték

Összehasonlítás

Jazz Jackrabbit


Hasonló játékok címkék alapján