Most játszik vele 1

Kedvencelte 4

Várólistára tette 6

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

Master_Miller 
God of War (2005)

God of War (2005) videójáték

Kratos első kalandja. A mitológia érdekes irányból való megközelítése miatt jár neki a plusz pont, a gördülékeny harcrendszer pedig roppant élvezetessé tette.

Victorious 
God of War (2005)

God of War (2005) videójáték

Mindig is érdekelt a God of war franchise, de playstation híján csak egy végigjátszást néztem most végig erről a részről. Értelemszerűen nem fogom csillagozni, mert a játékélményt nem adja vissza egy videó, így nem lenne igazságos. Persze azért a véleményem megvan:
Ez alapján nem tartom annyira kiemelkedő játéknak ami miatt odáig vannak az emberek. Ezzel persze nem mondom azt, hogy rossz játék lenne, de így videó alapján max egy 7 csillagos.
A játék igazából kb 85%-ban annyi, hogy mész és szörny hentelés megy ezerrel, néha van egy minimális puzzle is. Harcrendszere azért nem rossz a képességekkel. Maga a kis története iszonyatosan egyszerű, de élvezhető, remek lezárással. A zenéje bejött.

Remélhetőleg a későbbi részek jobban elnyerik majd a tetszésemet. (igazából a 2018-asat terveztem kivinni, ha már van pc-re. De előtte azért kellenek ezek a részek is.)

2 hozzászólás

Folytatása

God of War II (2007) videójáték

Összehasonlítás

God of War


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján