Frostpunk (2018)

videojáték 7

A hő jelenti az életet egy gőzhajtású viktoriánus város felépítéséhez és fenntartásához a This War of Mine alkotócsapatának új stratégiai túlélőjátékában.

Keress információkat, utánpótlásokat és túlélőket, hogy növelhesd társadalmad népességét. Fejlessz ki új technológiákat az… [tovább]

Videók

angol
angol
Hirdetés

Most játszik vele 3

Kedvencelte 2

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

MóroczMárk 
Frostpunk (2018)

Frostpunk (2018) videojáték

Nem is rossz, ezer éve játszottam ilyesmi stratégiai játékkal.
viszont a zene. A ZENE. Te atyaúristen milyen király. Olvasáshoz is tökéletes (spotify link a linkek közt)

Azcotam 
Frostpunk (2018)

Frostpunk (2018) videojáték

Nagyon gyorsan végigjátszottam a történeteket és másodjára bár nagyobb volt a kihívás már nem érdekelt annyira, hogy folytassam.
Érdekes a világ és tetszik a kör alakú várostervezés.

Rémálom 
Frostpunk (2018)

Frostpunk (2018) videojáték

Még nem sikerült végigjátszanom az alap scenariót – én vagyok az az ember, aki IMÁDJA a stratégiai játékokat, de olyan hülye hozzá, hogy azt inkább ne is taglaljuk :DDDD –, de eddigi véleményem:
– Marha ötletes stratégiai játék, ahol minden kis „telepesünknek” neve és problémája van, és nem csak úgy a vakvilágba termelnek nyersanyagot, hanem megszabott munkaidőben. Amit rossz néven is vesznek, ha meghosszabbítjuk. :P
– Nincs itt külső ellenség, hanem belső, és a vezetői döntésekkel olyan jól játszik a játék. Nagyon hangulatos, ahogy el kell döntenünk mennyi szabadságot engedünk meg az embereknek (én az a játékos vagyok, aki mindig a saját való életbeli vagy ahhoz közeli döntéseket hoz ilyen játékokban először, és úgy az ötödik próbálkozásomnál átmentem full on diktátorba, hálátlan dögök), mivel próbáljuk a reményt fenntartani, hogyan lehet néhány törvényt stratégiával behozni, hogy jobb kedve legyen a népnek, hogyan próbáljuk a népnek tett ígéreteinket betartani.
– PS-en játszottam, ahol nagyon jó a vezérlés – bár a tutorial nem mindenhol tökéletes.
– A zene mesteri! Te jó ég!

Negatívum:
– Míg másnak ez túl könnyű, nekem néha átcsúszott a túl nehéz kategóriába, ami teljesen szubjektív. Az elején még élvezettel szenvedtem, de egyre több szünetet kell benne hagynom, hogy ne idegesítsenek fel a parasztok (:D) és néha átcsúszik ezzel a frusztráló játékélménybe a kiegyensúlyozott nehézség kategóriából.

Victorious 
Frostpunk (2018)

Frostpunk (2018) videojáték

Érdekes egy játék. Kifejezetten túlbonyolított, rage quit-okat generáló(emiatt 1 hónapos szünetet is hagytam) darab de ez mellett érdekes és ellehet lenni vele.A zene meg tényleg nagyon jó.


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján