Fortnite (2017)

videójáték 12 19

A Fortnite (ejtsd: Fortnájt) 2017-ben megjelent külső nézetű lövöldözős játék, (TPS – Third-Person Shooter), melyet Darren Sugg tervezett, és jelenleg az Epic Games és a People Can Fly fejleszt. A játék elérhető Windowsra, Macre, Xbox One-ra, PS4-re, iOS-re, Nintendo Switch-re és a nyár folyamán… [tovább]

Most játszik vele 17

Kedvencelte 11

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

Vladi 
Fortnite (2017)

Fortnite (2017) videójáték

Fura, hogy még nincs szöveges értékelés itt az elmúlt néhány év egyik legjelentősebb videójátékáról.
A kisfiam vett rá anno, hogy kipróbáljam, pedig nagyon nem akartam, de végül itt ragadtam, és két éve töretlenül, szinte napi rendszerességgel játszom, előbb PS4-en, majd néhány hónapra rá már PC-n, egérrel+billentyűzettel, és mondhatni elég szép eredményekkel.
Ennek a játéknak köszönhetően, amit a profi játékosok a legnehezebb battle royale-nak tartanak, a gamer képességeim rövid időn belül elképesztő mértékben javultak, azóta már sok single player játékban már a legnehezebb szint sem okoz túlzott kihívást. Persze ehhez rengeteget kellett gyakorolnom pl. a célzást, ebbe különböző aim trainerek segítségével (Kovaak's, AimLab stb) több száz órát tettem bele másfél év alatt.
De a játéknak nem csak pozitívumai vannak, rengeteg probléma van vele, szóval okoz néha kellemetlenséget is, de egyelőre nem nagyon van jobb alternatíva nála számomra, hogy tovább fejlődjek gamerként, és jó társaságban tudjak sokszor játszani.
UPDATE 2024-ben: A játék az eredeti értékelésem óta elképesztő mélyrepülésben volt, de az utóbbi pár hónapban elég sok tekintetben tudtak rajta javítani, és sokat bővült is, szóval a fortnite mostmár jóval többről szól, mint az alap battle royale mód. Az mindenesetre egy lélekölő valami, ezeknek az online pvp játékoknak a negatív hatásai messze meghaladják szerintem minden más játék potenciális negatív hatásait. Mindenesetre az eredeti 10 csillagos értékelésem 7 csillagra csökkentettem.


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján