Fortnite (2017)

videójáték 12 16

A Fortnite (ejtsd: Fortnájt) 2017-ben megjelent külső nézetű lövöldözős játék, (TPS – Third-Person Shooter), melyet Darren Sugg tervezett, és jelenleg az Epic Games és a People Can Fly fejleszt. A játék elérhető Windowsra, Macre, Xbox One-ra, PS4-re, iOS-re, Nintendo Switch-re és a nyár folyamán… [tovább]

Most játszik vele 14

Kedvencelte 8

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

Vladi 
Fortnite (2017)

Fortnite (2017) videójáték

Fura, hogy még nincs szöveges értékelés itt az elmúlt néhány év egyik legjelentősebb videójátékáról.
A kisfiam vett rá anno, hogy kipróbáljam, pedig nagyon nem akartam, de végül itt ragadtam, és két éve töretlenül, szinte napi rendszerességgel játszom, előbb PS4-en, majd néhány hónapra rá már PC-n, egérrel+billentyűzettel, és mondhatni elég szép eredményekkel.
Ennek a játéknak köszönhetően, amit a profi játékosok a legnehezebb battle royale-nak tartanak, a gamer képességeim rövid időn belül elképesztő mértékben javultak, azóta már sok single player játékban már a legnehezebb szint sem okoz túlzott kihívást. Persze ehhez rengeteget kellett gyakorolnom pl. a célzást, ebbe különböző aim trainerek segítségével (Kovaak's, AimLab stb) több száz órát tettem bele másfél év alatt.
De a játéknak nem csak pozitívumai vannak, rengeteg probléma van vele, szóval okoz néha kellemetlenséget is, de egyelőre nem nagyon van jobb alternatíva nála számomra, hogy tovább fejlődjek gamerként, és jó társaságban tudjak sokszor játszani.


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján