Disney's Hercules (1997)

videójáték 21

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Válj igazi hőssé egy mitikus méretű csatában!

Te nem csak az útra készülsz, te vagy Herkules! Tehát ugorj be a hősülésbe, és készülj fel, hogy megküzdj három ősi világon, tíz kihívást jelentő szakaszon és egy halom mitológiai szörnyen! Védd meg Thébát a gonosz kentauroktól és hárpiáktól!… [tovább]

Képek 4

Hirdetés

Most játszik vele 1

Kedvencelte 9

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

duracell 
Disney's Hercules (1997)

Disney's Hercules (1997) videójáték

Ahogy maga a Disney mese, úgy a belőle készült játék is gyermekkorom legnagyobb kedvence volt. Ugyan évek óta nem játszottam vele, még most is emlékszem Phil kiképzőpályájára. a Pegazussal való repkedésre és az Alvilágba vezető göröngyös útra, amelyen valószínűleg ezredik nekifutásra sem sikerült továbbjutni. Hihetetlen belegondolni, hogy pályamentés helyett itt úgy tudtad folytatni az utad, ha megjegyezted a görög vázákon kiadott rajzokat, és azok sorrendjét; emlékszem, ahogy fehér papírokra rajzolgattuk fel őket tesómmal (aztán fogalmam sincs, hogy sikerült visszaazonosítani őket, de megoldottuk). Szuper játék, szívesen újrajátszanám. :)

Gedi 
Disney's Hercules (1997)

Disney's Hercules (1997) videójáték

Nekem is gyerekkorom nagy kedvence (pedig a mesét nem is láttam!), egyike annak a pár játéknak, melyek a ’99 karácsonyán kapott hiperszuper win 95-ös gépen ott sorakoztak. :) Ezt a pár játékot rengeteget nyüstöltem, de a Hercules így is kiemelkedik közülük, remek megoldásaival, nem is olyan könnyű pályáival, szép grafikájával. A küklopszra és a medúszára máig nagyon emlékszem és basszus, tényleg, a vázás mentés! De jó is volt.

ChEebor 
Disney's Hercules (1997)

Disney's Hercules (1997) videójáték

Nagyon jól sikerült platformjáték. A többi DIsney-platformossal ellentétben ezt tényleg, úgy igazán nehéznek éreztem, keményen meg tud szívatni még a könnyebb fokozatokon is, ráadásul a teljes végigjátszás csak nehéz fokozaton lehetséges. Viszont a játékmenet és a grafika lenyűgöző, a megoldásai stílusosak, így csak a legjobbakat lehet róla mondani.


Hasonló játékok címkék alapján