Devil May Cry 2 (2003)

videójáték 16 11
Hirdetés

Kedvencelte 5

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

LoneWolf 
Devil May Cry 2 (2003)

Devil May Cry 2 (2003) videójáték

Köszönöm, ez egyszer elég is volt. Már értem, hogy miért utálják annyira a fanok. Valóban a leggyengébb rész. Nincs kedvem szép hosszan fogalmazni, szóval pro és kontra pontokba veszem az értékelést.
Kontra:
– Szószátyár és laza Danténknak kb. 10 teljes mondata volt az egész játék alatt és az is elképesztően béna, amit maga a szinkronszínész is unottan adott elő.
– Lucia monoton módon felolvasott szövegeitől a falat kapartam.
– Sztori az lényegében nulla. Még szerintem az elsőben is több volt, pedig abba még ennyi cinematic sem fért.
– A szűk, mégis nyomasztóan darkos és hangulatos helyeket felváltották a hatalmas, ugyanakkor teljesen sivár terepek.
– A harcrendszert teljesen leminimalizálták és normál fokozaton röhögve toltam végig az utolsó boss-ig, hiszen a játék két kézzel szórta a kék és lila orbokat. Minden nagyobb ellenség elsőre lement, ami egy DMC-nél még normálon is viccnek számít.
– Az utolsó előtti dög az összes addigi egybegyúrása és rehash mellett átkozottul nehéz lett a játék többi részéhez képest, ahogy a végső boss is, így még csak egyensúlyban sincs a dolog. Egy játék jelentsen folyamatosan kihívást, vagy fokozatosan készítsen föl az egyre nehezedő ellenségekre, de itt akkora volt a szakadék, hogy az nevetséges.
– A puzzle / platformer részeket konkrétan ki lehetett játszani a devil triggeres repüléssel, így teljesen értelmüket vesztették.
Pro:
+ Dante utolsó jelenetéből rájöttem, hogy ez lényegében közvetlen a közeledő DMC 5 előtt játszódik.
+ Tetszettek a dodge animációk és a falon futás.
+ A bossok designjában láttam fantáziát a rossz kivitelezésük ellenére is.
Annyira untam az egészet és végül mégis úgy felhúztam magam az utolsó boss-on, hogy eszem ágában sincs Luciával is végigjátszani, bár annyira semmitmondó karakter lett, hogy szerintem ezzel nem is vesztek semmit. DMC fanként kötelességemnek éreztem végre kijátszani, de örülök, hogy hamar vége lett.

Sylaryss 
Devil May Cry 2 (2003)

Devil May Cry 2 (2003) videójáték

Mindenki utálta, de én azért kimaxoltam és nagyon szerettem :) Mindenki ezen vergődött, de az emóstahóson kívül bármikor leülnék DMC-zni.


Folytatása

Devil May Cry 3: Dante's Awakening (2005) videójáték

Összehasonlítás

Devil May Cry


Hasonló játékok címkék alapján