Cuphead (2017)

videójáték 3 11

A Cuphead egy „run and gun” stílusú indie videójáték, amit Chad és Jared Moldenhauer (STUDIO MDHR) fejlesztett ki. A játék kiemelkedő sajátossága a látványvilág, amely az 1930-as évek rajzfilmjeinek stílusában készült. A játékban szereplő karaktereket mind kézzel rajzolták és… [tovább]

Videók

Képek 3

Most játszik vele 4

Kedvencelte 2

Várólistára tette 9

Kívánságlistára tette 7


Kiemelt értékelések

and_rea 
Cuphead (2017)

Cuphead (2017) videójáték

Őrült cuki, de őrült nehéz.
Egy Dark Souls nem fog ki rajtam, de itt 3 pályát csak simple módban teljesítettem (köztük azt a piszok hullámvasutasat, grr..), így nem jutottam el a King Dice társasjátékhoz, illetve magához az Ördöghöz sem. :(
De mind3 világot megcsináltam, úgyhogy nekem ez is elég volt, mindegyik pályához kötődik élmény. :)

zkispet_foxdante 
Cuphead (2017)

Cuphead (2017) videójáték

Ősszintén megvallva játék közben számtalan véleményem születtet a Cuphead-ről, nem kevés szitokszóval. :D Teljesen ősszintén, ez egy fantasztikus játék. A dizájn valami elképesztő látványt nyújt a maga 60-es éveket idéző animációival és a háttérben szóló jazz/swing zenei keveréke egyszerűen frenetikus. A számtalan bukásom alatt egyszer sem éreztem magam frusztráltnak (nem úgy, mint a Dark Souls játékoknál), és ennek legfőbb oka a remek hangulat. :) Így aztán gyakran elhangzott játék közben a „csak még egyszer” mantrám. :)

A történet és a játékmenet nem túl bonyolult. A Devil-el kötött fogadás rossz véget ért, hogy hőseink megmeneküljenek alkut kötnek. Miszerint le kell vadászniuk Devil összes adósát. Persze azért nem adják magukat olyan könnyen. Minden egyes pálya/ellenfél egy vérre menő, kontroller gyilkos Boss harc, 2D-ben. Legfőbb fegyverünk pedig az ellenfeleink kiismerése lesz. Na meg hőseink különleges képességei, amiket többféle képpen kombinálhatunk a legjobb eredmény érdekében.

Ha szeretitek a kihívást, bátran tudom ajánlom a Cuphead-et. (gonosz vigyor)

Master_Miller 
Cuphead (2017)

Cuphead (2017) videójáték

Tökéletes játék! Sajnos többet kíván tőlem amennyit jelenleg bele tudok invesztálni úgyhogy ez most félbemarad,makd legközelebb újrázom!


Hasonló játékok címkék alapján