Bud Spencer & Terence Hill – Slaps And Beans (2017)

videójáték 5

Bud Spencer és Terence Hill első virtuális kalandja. A Slaps and Beans egy kooperatív vagy egyszemélyes oldalnézetes verekedős játék, platformer elemekkel és minijátékokkal, amiben Bud Spencer és Terence Hill bőrébe bújhatsz. (forrád: steam)

Hirdetés

Várólistára tette 4


Kiemelt értékelések

and_rea 

Újabb co-op játékom mostanában. Dehát ha Bud Spencerről és Terence Hillről van szó, akkor ezt a játékot nem lehet kihagyni!
Igazi kincs, hogy az eredeti zenéket meg tudták szerezni! (mert azt hiszem, nem volt biztos, valami licence kérdés lehetett, de végül sikerült belerakniuk.)
A hangulat, a párbeszédek, a pofonok utánozhatatlanok. :)
Kicsit bugos néhol, de talán az belefér. :)
Oh, meg nagyon rövid! //de hátha lesz 2. rész..

ChEebor 

Jó lett, persze Bud Spencer és Terence Hill, mégis milyen legyen? Alapvetően teljesen fanoknak szóló munka, a történetet több filmjükből vágták össze, jellemzően a dumákat is onnan emelték át, de valahogy mégis stimmel. A nehézsége elég hullámzó, nagyrészt relatíve könnyű, de van egy-két iszonyat nehéz rész, amit ráadásul továbbront, hogy a jó hosszú pálya végén jönnek, egyetlen életünk van és ha bukunk, akkor az adott szint elejére kerülünk vissza, ami ilyen felállásban elég idegesítő. A grafika jó, talán lehettek volna kicsit változatosabbak az ellenfelek, de belefér, viszont nagyon tutivá teszi a mókát, hogy a filmek jól ismert zenéire nyomhatjuk, ez mindenképp kellett neki.


Folytatása

Összehasonlítás

Bud Spencer & Terence Hill – Slaps And Beans


Hasonló játékok címkék alapján