Astro's Playroom (2020)

videójáték 3 8

A Sony információi alapján az Astro’s Playroom minden egyes PS5-ön előre lesz telepítve, így a játékgép megvásárlása esetén azonnal belemerülhetünk a virtuális világba. Ez az aranyos kis game lényegében a PS4-es Astro folytatása.

Az Astro’s Playroom-mal kipróbálhatjuk a DualSense… [tovább]

Videók

angol

Képek 10

Hirdetés

Most játszik vele 2

Kedvencelte 1


Kiemelt értékelések

Kilgores 
Astro's Playroom (2020)

Astro's Playroom (2020) videójáték

Valahogy így kell egy hardverhez tech demot csinálni, úgy, hogy az közben egy élvezhető platformer is legyen. Ha nincs a +1 T-rex pálya, valamint a speed run lehetőség és annak a trófeája, még azt is mondanám, hogy könnyed szórakozást nyújt ez a kis „ingyen” bemutató, de itt azért még kihívást is lehet találni.

A pályák hihetetlen mennyiségű easter egg-et tartalmaznak mind a Playstation múltjából, mind az exkluzív játékokból, miközben az gyűjthető tárgyak is egy-egy korábbi generáció eszközeit mutatják be. Nem gondoltam volna, hogy tudnak olyan perifériát mutatni, amiről legalább hallani ne hallottam volna valamelyik PS kapcsán, mégis sikerült.

Kicsit az új hardverről is, mert azért szorosan ide tartozik. Természetes, hogy ez a játék egyben egy marketing eszköz is, így teljes mértékben az új kontroller, a Dualsense új funkcióinak kiaknázására van kihegyezve, de az a helyzet, hogy zseniálisan sikerült az új joy. Az adaptív ravaszok talán a legjobb újítás, de nem hazudtak, amikor azt mutatták be, hogy akár a karaktered / járműved alatt lévő talajt is érezheted, legyen az hó, homok vagy egy göröngyös föld. A kontrolleren nem fog múlni az immerzió az már biztos, alig várom, hogy a belsős Sony stúdiók mit fognak belőle kihozni.

Leah 
Astro's Playroom (2020)

Astro's Playroom (2020) videójáték

Jaj, nagyon cuki. :3
Teljesen jó Ps. történelem, nosztalgiázás.
Mégis vannak új dolgok benne. Remélem több játék is kihasználja majd az új joystick lehetőségeit.

MewIchigo_Fan_Daniel 
Astro's Playroom (2020)

Astro's Playroom (2020) videójáték

Egy nagyon szórakoztató módja, hogy megismerje az ember a Playstation és a Sony múltját. Ezen kívül pedig megismerheti a konzolt (PS5) és a kontrollert (DualSense) is. :)
Egy aranyos, gyönyörűen szép és szórakoztató játéknak tudom mondani. Mindenkinek ajánlom, aki PS5-re vált, hogy először ezt vigye végig. :D

dontpanic 
Astro's Playroom (2020)

Astro's Playroom (2020) videójáték

Kapudrogom a gaming világba…:D nagyon remélem, hogy csinálnak belőle hosszabb változatot is! :)

Rémálom 
Astro's Playroom (2020)

Astro's Playroom (2020) videójáték

Nagyon cuki tech demo easter eggekkel, és engem elvarázsolt a haptikus visszacsatolás – alig várom, hogy ezek után mikkel állnak elő a játéktervezők.

Játékidő: 3 óra


Hasonló játékok címkék alapján