A Short Hike (2019)

videójáték 3 5

Túrázz, mássz és repülj a Hawk Peak Nemzeti Park békés hegyvidékén! Kövesd a kijelölt túraútvonalakat, vagy térj le róluk, és fedezd fel a sziget titkait! Köss új barátságokat utad során, és soha ne add fel! Kitartásodnak hála felejthetetlen élményekben lesz részed.

Videók

Képek 3

Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 6


Kiemelt értékelések

Imma 
A Short Hike (2019)

A Short Hike (2019) videójáték

Az önismeret egy új szintjére léptem. Rájöttem, hogy én nagyon szeretem az ilyen exploration game-eket.
Ez egy kis madárlányról szól, aki a vidéki rokonnál találja magát, az unalom kis szigetén, ahol még térerő sincs, pedig épp egy nagyon fontos hívást várna… Nincs más hátra, May néni buzdítására neki kell vágni a Hawk Peak-nek, ha másért nem, azért, mert a csúcson legalább működnek a mobilok.
Út közben pedig kiderül, hogy az unalmas kis sziget csurig van kedves emberekkel (akik egytől-egyig állatok), kincsekkel, kagylókkal, titkokkal, arany tollakkal, izgalmas felfedeznivalókkal, töménytelen mennyiségű falmászással és – úgy bizony – szárnyalással!
A cím egy vicc, May néni szerint ugyanis a csúcs csak egy rövid kis sétányira van :)
Ha szeretitek a nyugis játékokat, próbáljátok ki! Gyerekeknek is nyugodt szívvel ajánlom.
Én imádtam.

Ja, a zene! Nem mondtam a zenét: állati. Tiszta Hisaishi.

Vladi 
A Short Hike (2019)

A Short Hike (2019) videójáték

Számítottam rá, hogy tetszeni fog a játék, és így is lett. Mindig vágyom az ilyen rövid, ötletes, és feel-good játékokra. Én eléggé próbáltam benne mindent felfedezni amit lehetett, így kb. két és fél óra lett a végigjátszás (ebből kb. egy óra volt a beachstick ball játék kimaxolása), de jóval rövidebb idő alatt is végig lehet vinni. Én viszont még biztos elő fogom venni később, és újrajátszom.
Végigjátszásom első része:
https://www.youtube.com/watch…


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján