Társasjátékos hírek zóna

ncsn87 
Társasjátékos hírek

Gyerekek! Ezt én az előbb kitöltöttem (jó, 20 perc volt), de baromi alaposan vannak összerakva a kérdések. Komolyan, nem hittem volna. És akkor is ajánlom kitöltésre, ha nem videojátékoztok, mert más játékosításra is rákérdeznek, hogy hol kéne fejleszteni akár játékosítással. Nagyon meglepődtem, mennyit dolgoztak vele. :) ♥

http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/1103891621/1/

kedvencemamaki 
Társasjátékos hírek

Ha nagyon gyűlölöd magad és a családod, a Monopoly ezen kiadása neked való!

https://www.gamestar.hu/valodi-jatekok/ha-nagyon-gyulol…

Kapcsolódó játékok: Monopoly

Monopoly (1935)

Imma 
Társasjátékos hírek

https://telex.hu/kult/2020/09/30/tul-a-kockapokeren

„Ahogy a zenében vagy a cipők között, a társasjátékok világában is vannak divatok. Pár éve például szinte minden kiadó vikinges játékokkal jött, most pedig mintha az antropomorf erdei állatok kora jött volna el. De nem csak témában, játékmechanikában is vannak divatok; az egyik legnépszerűbb mostanában a kockapóker elvén működő, angolul roll and write-nak nevezett játékoké. A közelmúltban három ilyen is megjelent magyar nyelven, ezeket mutatjuk be most.”

Kapcsolódó játékok: Railroad Ink: Blazing Red Edition · Köszöntünk… álmaid városában! · Vasútvonal – Sötétkék kiadás · Kartográfusok

Railroad Ink: Blazing Red Edition (2018) Köszöntünk… álmaid városában! (2018) Vasútvonal – Sötétkék kiadás (2018) Kartográfusok (2019)

kedvencemamaki 
Társasjátékos hírek

A társas, amit részben magyarok terveztek ► Board & Dice társasok – Kibontjuk

https://youtu.be/9xtGu_QExGY

Imma 
Társasjátékos hírek

"Ismét bárki sikeres társasjáték-készítővé válhat egyetlen nap alatt

A Board Game 12 hihetetlenül sikeres történet, olyan olajozottan működött az elmúlt évben, mint kevés dolog az országban. A tavaly áprilisi verseny lényege az volt, hogy a jelentkező csapatoknak 12 óra alatt, az ott megismert hozzávalókból estére elő kellett állni egy működőképes, vadonatúj társasjátékkal – és majdnem négyszázan versenyeztek, 76 játékot adtak le este 9-kor.
(…)
És bár akkor, amikor rendesen a versenynek kellett volna lennie, épp tombolt a járvány, most megvan az időpont: augusztus 29-én újra megrendezik a versenyt."

https://index.hu/mindekozben/poszt/2020/07/16/ismet_bar…