Pécs zóna

fowler 
Pécs

Kedves pécsi gamerek!

Munkahelyemen közösségi interjúk készítésével információkat gyűjtünk Pécs közösségi életéről, melynek aktív színterei a társasjátékozásra alkalmas közösségi terek is. A felmérés egy Európai Uniós társfinanszírozású projekt keretében valósul meg, melynek címe „A helyi identitás és kohézió erősítése Pécs városában”.

A felmérést Pécs lakosságának körében végezzük. A linkre kattintva elérhető interjúkérdésekre adott válaszaitok segítségével szeretnénk megismerni a Ti véleményeteket is Pécs közösségi életéről. A felmérésben való részvétellel Te is hozzájárulhatsz az egyes városrészek közösségfejlesztési folyamatainak kialakításához.

A válaszadás önkéntes, 4 kérdés megválaszolása kötelező, a teljes interjú kitöltése a tapasztalatok alapján 20-30 percet vesz igénybe! Kérlek, ha időtök engedi, járuljatok hozzá ahhoz, hogy az elkövetkező 3 év során olyan közösségi folyamatok valósulhassanak meg Pécsett, melyek alulról jövő, valós lakossági és civil igényeken alapulnak!

Köszönöm! :)

https://pecsikozossegek.hu/interju/

Ja, és ha nem egy szervezet nevében töltitek ki a kérdéssort, akkor a „Képviselt szervezet” mezőbe bármilyen válasz elfogadott az alábbiak közül: „nem releváns”, „magánszemélyként töltöm ki”, „magánszemély”, stb.

Hirdetés