Ingyen játékok zóna

Kopaszkutya 
Ingyen játékok

Ghost of Tsushima PlayStation 4 Dynamic Theme

Americas: 5NEC-F9N4-75M8
Europe/AU/NZ/Russia/Middle East/Africa/India: 8T2T-CRNJ-FM72
Japan: N4TK-59NH-2LH3
Korea: EM56-NTNC-EHX8
Asia: DHLN-HANF-F6LH

Kapcsolódó játékok: Ghost of Tsushima

Ghost of Tsushima (2020)

2 hozzászólás
psn 
Ingyen játékok

Nekem (sem) sikerült tegnap leszedni a watch dogs 2-t, de talán van még remény:
https://leet.hu/2020/07/13/igy-huzhatod-be-ingyen-a-wat…

Kapcsolódó játékok: Watch Dogs 2

Watch Dogs 2 (2016)

BiRo 
Ingyen játékok

Idézem:
„Watch Dogs 2 for Free if You Watch the Ubisoft Forward Event on July 12th at 18:30 BST / 13:30 EDT / 10:30 PDT”
Tehát magyar időszámításban 19:30-kor

Kapcsolódó játékok: Watch Dogs 2

Watch Dogs 2 (2016)

Hirdetés
BiRo 
Ingyen játékok

Playstation Network PS4 (nem csak elofizetoknek)
Injustice: gods among us Ultimate Edition
https://store.playstation.com/en-hu/home/STORE-MSF75508…
Illetve valamely régióban a Steam-en is, de nem Magyarországon

Kapcsolódó játékok: Injustice: Gods Among Us

Injustice: Gods Among Us (2013)

5 hozzászólás