pingvin  kihívása


pingvin 

Zsugázzunk! társasjátékos

Elkezdődött2018. december 31., 10:46
Jelentkezés vége2019. december 1., 23:59
Véget ér2019. december 31., 23:59

Manapság a tengernyi csodás, színes-szagos társasjáték között nehezen szakít az ember időt arra, hogy fogjon egy pakli magyar vagy francia kártyát, és leüljön zsugázni egyet családtagokkal, barátokkal. Ezen fogunk most változtatni, már akik végigcsináljuk a kihívást. Mert zsugázni jó!

Nagyon sokféle kártyajáték létezik, amit ezzel a két paklival játszhatunk. Mindegy, mire esik a választásod, a lényeg, hogy legalább ötféle játékot játssz le a kártyapartnereiddel!
Csatolok néhány lehetőséget, amely fenn van gremlinen, de vidd fel nyugodtan, ha olyat játszotok, ami még nincs feltöltve.
A makaó esetében csak a magyar vagy francia kártyával történő játszásokat fogadom el. (Ellenőrizni persze nem tudom, úgyhogy ez mindenkinek a lelkiismeretére van bízva.)

További szabályok:
1. Legyen legalább egy magyar és legalább egy francia kártyás játszás. Tehát lehet, hogy hozol négy magyar és egy francia teljesítést, (de lehet fordítva is, vagy más arányban.) Ha egy adott játék bármelyikkel játszható, te döntöd el, melyikkel menjen a játszma, de egy játék csak az egyikhez hozható!
2. Amikor felviszed a játszást, kérlek írd be azt is, kikkel játszottál. Elég annyi, hogy „családdal” vagy barátokkal", de akár meg is nevezheted őket, ha akarod ("Pistával és Bözsivel").
3. Egyedül játszható játékok (pl. pasziánsz) nem érnek! Ehhez a kihíváshoz emberi lényekkel, face to face kell játszani, tehát sajnos a számítógépes machinációk sem érnek itt. Üljetek le szépen egy asztalhoz, és játsszatok rendesen, ahogy a régi szép időkben! :)

Csak a kihívás ideje alatti játszásokat fogadom el! Maga a játék és a gremlinen való jelölése is a kihívás ideje alatt történjen, utóbbi lehetőleg a játék után nem sokkal (persze ha nincs netezési lehetőség egy hétig, akkor mehet utólag is, de nem szeretnék a végén egy időpontot látni az összes játszáshoz.)

Remélem, érthetően fogalmaztam, ha mégis lenne kérdés, tedd fel nyugodtan. Ha valamiben nem vagy biztos, hogy elfogadnám-e, inkább előre kérdezz rá!
A sikeres teljesítők megkapják a zsugázás nagymesterét kitüntetés formájában. :)

Kép forrása: http://buvesz.reblog.hu/files/Terence_Hill_kartyakkal_-…
Plecsnin a zsugabubus személyesen!

Jó játékot kívánok minden kedves résztvevőnek!

1 hozzászólás