Timberborn (2021)

videójáték 2

Képek 4

Timberborn (2021)

Fejlesztő
Mechanistry

Kiadó
Mechanistry

Platformok
Windows

Kedvencelte 1

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

xyvliczylgon 
Timberborn (2021)

Timberborn (2021) videójáték

/Early access/
Mikor megláttam, hogy mókuskerékkel áramot termelő és körhintán muculó hódokkal lehet várost építeni, rögtön szerelmes lettem. Egyelőre 2 féle hódnépség közül lehet választani, a hódfajtáknak van 1-2, csak rájuk jellemző technológiája/épülettípusa, és az épületdizájnjuk is más. (meg a szőrszínük :3)
A hódos téma miatt stílusosan a gátrendszerre fókuszálás miatt különleges még ez a városépítő, aminek a működését érdekes volt kikísérletezni. Menő, hogy robbantással mi is alakíthatjuk, hol legyen víz.
A tutorial még kevés, nem mond el pár kardinális infót a kezdeti túléléshez, így nekünk kell rájönni, mit milyen prioritással érdemes kifejleszteni és megépíteni a szűkös famennyiség miatt. Tehát pl. a lehető legkorábban a faültetéshez szükséges erdészkilátót, mert bukta ha ez nincs meg, mire elfogynak a fák. Szintúgy mielőbb legyen meg minél több víztartály a gyakori és egyre hosszabb aszályok miatt.
Easy szinten az infrastrukturális fejlettség előrehaladottabb állapotáig is ad kihívást, de szerencsére nem túl nehéz, mediumon már jóval nehezebb a még hosszabb aszályok miatt.


Ha tetszett, játssz ezzel is


1

Banished (2014) videójáték

1 szavazat · Összehasonlítás

Hasonló játékok címkék alapján