Surviving Mars (2018)

videojáték 3

A Paradox Interactive és a Haemimont Games stratégiai játéka, a Surviving Mars a nem túl távoli jövőben játszódik, ahol a Marson kell létrehoznunk egy kolóniát először gépekkel megteremtve az élet alapfeltételeit, majd egy virágzó társadalom sorsát egyengethetjük.

(forrás: GameStar)

Videók

angol

Most játszik vele 3

Kedvencelte 3

Várólistára tette 3


Kiemelt értékelések

piciszusz 
Surviving Mars (2018)

Surviving Mars (2018) videojáték

Amúgy is várólistás volt, de totálisan ráfüggtem. Az egyetlen hibája, hogy a szokásos tutorial itt nem létezik, magadtól kell rájönni mindenre (én megoldottam youtube videós oktatással). Amúgy nagyon fain, csinálj élhető világot a Marson. Nagyon oda kell figyelni mit, hova és milyen sorrendben raksz.

Sárkánybaby 
Surviving Mars (2018)

Surviving Mars (2018) videojáték

Elkezdtem egy karcot, mire rájöttem, hogy értékelés.

Már értem azt a sok negatív kritikát, amit kapott ez a játék, és állítólag a helyzet azóta csak javult. Mocsok sok mikromenedzsment azért (már?) nincs benne, de az, hogy az embereket, mint erőforrást nem lehet megfelelően ide-oda tologatni, az botrányos. Nem lehet azt mondani, hogy ebbe a kupolába 20, ide 10, oda meg 0 ilyen embert kérek. Nem lehet az embereket nagy összességében látni, csak kupolánként. Ezen belül is csak látni, meg esetleg kirúgni lehet őket, más pozícióban elhelyezni nem. Azt egyesével kell, ha az ember nyakon tudja csípni az illetőt.
Részemről az is rohadt szemétség, hogy az ingázók negatívan viszonyulnak ahhoz, hogy máshol dolgoznak, mint ahol élnek. Ezt még meg is érteném, ha nem átjárókkal összekötött életterekről volna szó. Nem lehet tehát hatékonyan külön szórakoztató zónát, tudományos zónát, lakózónát létrehozni. Agyrém!
Ezt leszámítva egyelőre bejön, remélem a kolonizálók nem mennek hosszútávon az agyamra.

BlueViki 
Surviving Mars (2018)

Surviving Mars (2018) videojáték

Vigázat! Ráfüggős!

Azért a pontlevonás, mert van még mit javítani, viszont javítanak is rengeteg mindent, plusz egész jó modokat is lehet hozzá szerezni, amivel még élvezetesebb a játék.
Csak ajánlani tudom.


Hasonló játékok címkék alapján