Space Engineers (2013)

videojáték 2

A Space Engineers egy voxel alapú megjelenítést használó sandbox-játék, melyben űrállomásokat, űrbázisokat, űrhajókat építhetünk, irányíthatunk.

(forrás: pcguru.hu)

Space Engineers (2013)

Platformok
Windows

Kedvencelte 1

Várólistára tette 3


Kiemelt értékelések

Evione 
Space Engineers (2013)

Space Engineers (2013) videojáték

Nagyon lelkes vagyok, de valószínűleg ez a játék nem nekem való. :D
Tegnap pl. a kb. 2000. próbálkozás után rekordidőt töltöttem el egy játékmenetben (volt vagy két óra :D), egy csomó mindenre rájöttem, nagyon büszke is voltam magamra. De aztán szöget ütött a fejembe, hogy azonnal uránt kell szereznem, mert mi van, ha nem kezdem el időben gyűjteni, aztán ott ragadok az űrállomásomon. Erre fogtam magam, bepattantam a kis bányászhajómba, és full random elindultam egy irányba hátha találok egy aszteroidát némi uránnal (amúgy ez az egész már eleve hülyeség így, de akkor jó ötletnek tűnt). Tehát elindultam, és kis idő múlva egy ismeretlen jeladást fogtam, ekkor eszembe jutott, amit Rick tanított az unokáinak: "The first rule of space travel, kids, is always check out distress beacons. 9 out of 10 times, it's a ship full of dead aliens and a bunch of free shit!"*. Szóval elindultam a jel irányába, ki tudja mekkora sebességgel, de a lényeg annyi, hogy mire észleltem, hogy mindjárt odaérek és nem ártana lassítani, addigra belém csapódott az a jeladós valami (úgy néztem egy kisebb aszteroida volt) és azonnal meghaltam. Gondoltam jó nagy hülye vagyok, de nem gond, respawn, aztán kitalálok mást. A gond annyi, hogy a bázisra lehet csak respawn-nolni, és csak a játékos kerül ilyenkor a bázisra, más nem. Szóval igen, sikeresen leparkoltam a kis bányászhajómmal több ezer kilométerrel távolabbra. :D Ekkor még mindig azt hittem, hogy menthető a helyzet, és a nagy Red Shippel elindultam megmenteni a kis bányászhajómat, de mire kiparkoltam és megpróbáltam irányba állni azzal a nagy sz***al, addigra eltűnt a korábbi testemet mutató jelölés. Bónuszként még az üzemanyag is kifogyott. :'D
Tehát azt tudom tanácsolni mindenkinek, hogy csak megfontoltan, és ha hiányzik belőled a gyakorlatias gondolkodás (mint belőlem), akkor ez nem biztos, hogy a kedvenc játékod lesz. Kivéve, ha minden hátráltató tényező (főleg saját magad) ellenére is szeretnél az űrben mérnökösködni és a sokadik kudarc után sem keseredsz el (mint én), akkor lehet, hogy mégis tegyél vele egy próbát.
Én meg megyek és megnézem, hogy boldogulok a Holdon. :)

*https://www.youtube.com/watch…


Hasonló játékok címkék alapján