Resident Evil: Revelations (2012)

videójáték 16 15
Biohazard: Revelations

Elhagyatott luxushajó sodródik a végtelen óceánon. Kaszinók, éttermek, úszómedencék, a Queen Zenobia egykoron a világ leggazdagabb embereit szórakoztatta. Most viszont csak a halál jár rajta.
A BSAA információi szerint a hajó T-Abyss vírussal fertőzött. Chris Redfield és Jessica Sherawat… [tovább]

Képek 6

Hirdetés

Kedvencelte 3

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

Adastra 
Resident Evil: Revelations (2012)

Resident Evil: Revelations (2012) videójáték

Ami nagyon tetszett: az akció-horror keveredése (nekem ez jobban bejön, mint a sima survivor-mód), a rövid epizódok, ami miatt nem kellett egy-egy részre napokat rászánni, szerettem benne Christ, bár csak kísérő volt, és azt, hogy különböző párosokkal rohangálhatunk, az még érdekesebbé tette a játékot (bár kevésbé feszültté a váltogatás miatt). A végső boss fight nem tetszett a kivitelezhetetlensége miatt, főleg úgy, hogy addig majd mindent aránylag könnyen le lehetett tudni (már ha nem Infernal módban nyomultál :D ). A kémkedős/összeesküvős sztori nekem tetszett, jól meg volt bonyolítva és még a legeslegvégére is tartogatott egy csavart.
Szóval összességében azt mondanám, a játék menete tetszett, a karakterek szimpatikusak és/vagy érdekesek voltak, általában élveztem a játékot, a vége viszont kicsit lerontotta az összhatást.

Master_Miller 
Resident Evil: Revelations (2012)

Resident Evil: Revelations (2012) videójáték

3DS-en játszottam végig, kellemes játék volt. A történet érdekesre sikerült, az irányítással semmi gondom nem volt, a 3D pedig a gép egyik legjobbja volt. Annak ellenére, hogy egyszerű mellékágként indult, jobban sikerült, mint az újabb fővonalbeli Resident Evil részek.


Folytatása

Resident Evil: Operation Raccoon City (2012) videójáték

Összehasonlítás

Resident Evil


Hasonló játékok címkék alapján