Mortal Kombat 4 (1997)

videojáték 5
Hirdetés

Kedvencelte 1

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

Traclon 
Mortal Kombat 4 (1997)

Mortal Kombat 4 (1997) videojáték

A Mortal Kombat a „verekedős játékok” egyeduralkodó királyává nőtte ki magát volt az első három részével. A lendület ezzel a negyedik epizóddal tört meg – nagyjából egyidős volt a Tekken 3-mal, ami valljuk be, vastagon kenterbe verte, mind látványvilágban, mind változatosságban, mind a 3D-technika kihasználásában (a Mortalban ez utóbbival nem igazán tudtak mit kezdeni, maga a játékmenet maradt lineáris, az oldalra lépkedéssel főleg a hátteret lehetett forgatni, míg a Tekkenben egy komoly taktikai elem volt). Az elődeihez képest ez a rész igen nagy csalódást jelentett nekünk, régivonalas „Mortal-fanoknak”, nem is játszottuk olyan rongyosra…
Szerencsére a sorozat később rendesen összekapta magát, és a süllyesztő helyett (melynek a szele ekkor bizony rendesen megcsapta a sorozat készítőit és rajongóit) a Mortal Kombat 11-ig sikerült eljutni, ami ismét egyedül áll a csúcsok csúcsán.

ChEebor 
Mortal Kombat 4 (1997)

Mortal Kombat 4 (1997) videojáték

A Mortal sorozat negyedik része a kor követelményeinek megfelelően bepróbálkozott valami újjal, 3D-sítette magát, de ezzel sajnos pont az ellenkező eredményt érte el, mint amire számítottak. Valahogy elveszett a játék hangulata, ráadásul a 3D effektek is elég gyérre sikerültek.


Hasonló játékok címkék alapján