Little Big Adventure 2 (1997)

videojáték 5
LBA 2

Videók

Hirdetés

Kedvencelte 2


Kiemelt értékelések

Princze 
Little Big Adventure 2 (1997)

Little Big Adventure 2 (1997) videojáték

Számomra ez A játék! Gondolom, mindenkinek van/volt olyan címe, amit éves szinten kijátszik/kijátszott, és mindig nagy élmény volt. Nos, nekem ez az, és úgy érzem, ideje lenne – több év kihagyás után – ismét elővenni. Sok mindennel játszottam az elmúlt huszonegynéhány évben, de ennyire jó semmi nem volt!

Hihetetlenül kreatív, stílusos és egyedi, a világ pedig teljesen magával ragadó. Logikai feladványok és akciódúsabb részek váltják egymást, mégsem folyik egy csepp vér sem a játékban, és ez így van rendjén. A történet nagyszabású, fordulatos, a különböző helyszínek változatosak, a szereplők pedig haláliak… vagy halálosak. Kell ennél több? Aki még nem játszott vele, próbálja ki, megéri!

Egyetlen egy negatívumot tudnék talán megemlíteni, hogy varázserő terén ugyanazokat a köröket futjuk nagyjából végig, mint az első részben, meg talán azt, hogy a vége lehetett volna nehezebb. De ezeket leszámítva hibátlan. Tényleg! Egyszer szorultam be az autóval valahova (igen, vezetünk majd autót is, jetpackkel meg repkedünk majd, de fogunk kardozni, hajózni, sőt, még egy holdon is mászkálunk szkafanderben…) az egyik végigjátszás során, és nagyjából ennyi buggal találkoztam össz. Bár a mai játékok mellett nem nagy szám a grafika, számomra most is vállalható, és ’97-ben azért odatett rendesen ez a nyílt téren teljes 3D-ben pompázó világ!


Hasonló játékok címkék alapján