I Love You, Colonel Sanders! A Finger Lickin’ Good Dating Simulator (2019)

videojáték 3

Képek 5

Hirdetés
I Love You, Colonel Sanders! A Finger Lickin’ Good Dating Simulator (2019)

Fejlesztő
Psyop

Kiadó
KFC

Platformok
MacOS
Windows

Kedvencelte 2


Kiemelt értékelések

lilla_csanyi 

Nem hiszem el, hogy ez megtörtént, de ma 88 percen keresztül küzdöttem azért, hogy a KFC-s fószer randizni vigyen.
Ha van olyan játéktípus, amiről biztosra vettem, hogy soha a büdös életben nem fogom kipróbálni, az a dating simulator. Már eleve a randizás intézménye hátborzongató számomra, amikor mesterkélt közegben kerülgetitek hosszan a forró kását, ráadásul ezek a cuccok amúgy is tinilányokra vannak szabva…
Aztán jött ez b.zmeg. Megláttam reggel, hogy a KFC csinált egy faking anime dizájnos dating simulatort, ahol Sanders ezredessel randizhatsz, vannak gonosz riválisaid, epikus kajacsaták, és csillogó szexi bishounen Colonel Sanders, és tudtam, hogy ezt én végigviszem, az k.rvaisten.
A KFC meglepően sok energiát fektetett ebbe az egészbe, annak ellenére, hogy nem koherensebb, mint egy átlagos Family Guy rész. Zseniális marketingfogás, és meglepően kevéssé tolakodóak benne a KFC-vel kapcsolatos infok, Sanders ezredes élete pedig úgy van beleszőve, mintha tényleg a neked tetsző cuki fiú után kajtatnál a suliban, és így csurran-cseppen róla mindenféle infó. A random hülyeségfaktor elviszi a hátán ezt a kb. 60 percnyi játékidőt (nekem azért volt hosszabb, mert kétszer is sikeresen meghaltam. :D) de azért az, amitől tartottam, természetesen bekövetkezett: tudniillik én élőben se csinálnék ilyet sose, hogy fondorlatosan kiötölöm, hogy mit mondjak a másiknak, hogy ne legyek túl tolakodó, de elérjem a célomat, és ezt az egészet hosszan elnyújtsam. Szóval maga ez a „randis” része nekem kicsit uncsi volt, de szerencsére pont olyan hosszúságú, hogy a random baromsáok fenntartsák az érdeklődést.
Összességében 10 miaf.szomez a 10 aztak.rvaannya-ból.

1 hozzászólás

Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján