Forza Horizon 4 (2018)

videójáték 12

Irány Nagy-Britannia a Microsoft és a Playground Games világsikert aratott, nyílt világú autós sorozatának negyedik részében! Éld át újra a Horizon autós fesztivál világát, ezúttal az év minden szakában – tavasszal, nyáron, ősszel és télen is! A dinamikus évszakok mindenre hatással vannak, a… [tovább]

Most játszik vele 6

Kedvencelte 9

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

Pomatt54 
Forza Horizon 4 (2018)

Forza Horizon 4 (2018) videójáték

Több mint 10 év maradt ki konzol és nagyjából minden gaming tekintetében. Egyszer a YouTube-on szembejött velem egy gameplay erről a játékról. Leesett az állam. Azt sem tudtam mi ez, de tudtam, hogy kell nekem. Utánanéztem és hamar rájöttem, hogy Xbox exkluzív játék. Csak emiatt a játék miatt vettem elsőnek Xbox-ot. Sokáig ez volt az egyetlen játékom rajta, mert annyira lekötött.
Összességében: kiváló játék, rengeteg versennyel, gyönyörű grafikával és szuper hangokkal, rengeteg autóval és lehetőséggel. A világ kidolgozottsága nagyszerű, az évszakok változnak, él a játék. Ami az egyetlen negatívum számomra, hogy nagyjából semmilyen sztori nincs a játékban. A régi gaming tapasztalatok alapján jött ez a csalódás, illetve nekem volt új ez a műfaj, hogy csak menjünk a korlátlan tartalomba és semmi több. Utólag megszoktam.

Master_Miller 
Forza Horizon 4 (2018)

Forza Horizon 4 (2018) videójáték

Igazából csalóka,mert nem lehet végigjátszani, de ennyi ideig bírtam az „aktív” játékot. Zseniális és meseszép lett.

3 hozzászólás
MóroczMárk 
Forza Horizon 4 (2018)

Forza Horizon 4 (2018) videójáték

XBOX One X-en gyönyörű a grafikája, lefolyik a TV-ről Quality módban, kicsit távolabbról viszont sokkal jobb a Performance mód a 60fps miatt. Így ne manniyra gyönyörű viszont folyamatosabb.

A minusz 2 csillag a brit pályák miatt van. Szép meg minden de ez az ellentétes vezetési oldal kikészít. Ráadásul úgy, hogy az összes kocsi balkormányos….. nem hiszem hogy ezt átgondolták kiadáskor :D

1 hozzászólás

Hasonló játékok címkék alapján