Farmerama (2009)

videojáték 7

A Farmerama egy farmer-gazdálkodási szimulátor, amelyet a Bigpoint hozott létre. A játékosok termeszthetnek növényeket, nevelhetnek állatokat, és folyamatosan fejleszthetik a birtokot, valamint különböző küldetéseket, feladatokat teljesíthetnek.
Forrás: wikipedia.hu

Hirdetés
Farmerama (2009)

Más készítők
Bigpoint

Platformok
webböngésző

Most játszik vele 5

Kedvencelte 4

Várólistára tette 1


Kiemelt értékelések

Valcsa 
Farmerama (2009)

Farmerama (2009) videojáték

Évekkel ezelőtt nagyon sok időt töltöttem a farmom építgetésével: függő épp nem voltam, de elég szép kis „birodalmat” építettem ott ki magamnak, szerettem vele bíbelődni. :)) Egy ideje ilyen-olyan okokból egyre többször jutott eszembe ez a játék, emlegettem, hogy ez is de jó volt, így pár napja ismét beléptem (már legalább 4-5 éve felé sem néztem…), és most ott tartok, hogy fogalmam sincs már, hogy mi hogy működik…:D A földterületeimet is úgy kellett megkeresni, hogy merre vannak, mert már arra sem emlékeztem (voltak már területeim a Baharama szigeten is, de ott is keresni kellett, hogy mi hol van.. :D). Szóval nem tudom, sikerül-e még belerázódnom, mert nagyon kijöttem a rutinból, vagy hagyom inkább, és lezárom annyival, hogy szép volt, jó volt, de ez az korszak már végképp lezárult…

Zakuro 
Farmerama (2009)

Farmerama (2009) videojáték

Egy időben nagyon rá voltam függve, de aztán behoztak egy csomó újítást, és az úgy elvitte az élményt. Aztán meg is untam.


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján