Call of Duty: WWII (2017)

videojáték 18 9

Harcolj a WWII legikonikusabb csataterein

Térj vissza a 20. század legikonikusabb fegyveres konfliktusához és a drámai háttértörténethez, amely a Call of Duty elképesztően népszerű szériáját ihlette – most a játékosok új generációjának megfelelően újraértelmezve.

Légy részese a… [tovább]

Hirdetés

Kedvencelte 3

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

Evione 
Call of Duty: WWII (2017)

Call of Duty: WWII (2017) videojáték

Ezer éve nem COD-oztam, talán az utolsó, amivel játszottam a Black Ops. volt. Mivel nem igazán szoktam multizni, így a pár óra campaign-ért egész egyszerűen sajnáltam pénzt kiadni. Arról nem is beszélve, hogy nem igazán hoztak lázba az újabb COD-ok. Hosszú idő után a WWII volt a kivétel, de túlárazottnak találtam, így folyamatosan arra vártam, hogy mikor lesz már elfogadható áron beszerezhető a Store-ból. Végül a PS Plus előfizetésnek köszönhetően májusban hozzájutottam ingyen.
Összességében ez egy jobb része a sorozatnak, nyilván a megszokott elemekből dolgozik, viszont a történetmesélésre és a karakterekre helyezte a hangsúlyt, ami szerintem jól sült el. Persze túl nagy dolgokat nem kell várni tőle, de azt a pár óra ráfordított időt simán megéri.

Szyszyyy 
Call of Duty: WWII (2017)

Call of Duty: WWII (2017) videojáték

Hmmm, elvileg tesómmal kijátszottuk.
Viszont nagyon rövidnek éreztem. 0.0
Az a fajta, hogyha leülsz simán végig viszed egy nap alatt. (Esetünkben persze nem ez történt, mivel mi volt, hogy hetekig hozzá se nyljtunk.)
Egyébként nem volt rossz, de nem lett kedvencem.

Plusz sehogy se jöttem rá, hogy lehet beállítani a zombi módot úgy, hogy magát játékmenetet vigye.
Ez pedig rettentően bosszantó.
Pedig biztos lehet valahogy, mivel a gameplayekben láttam. :/

csokidani 
Call of Duty: WWII (2017)

Call of Duty: WWII (2017) videojáték

Szamomra a legjobb COD a CoD2 ota.Nalam ez a jatek 2. vilaghaborus es kesz. Az atvezetok kicsit meg mindig hosszuak, de itt legalabb nagyon mukodtek.

Irasalgor 
Call of Duty: WWII (2017)

Call of Duty: WWII (2017) videojáték

A COD évről-évre szinte ugyanaz, de mindezt magas minőségen tudja hozni, így igazából évente egyszer bűnös élvezet az a hét óra, amit a program egyjátékos része nyújtani tud a játékosok számára. Korrekt, opcionális történet, megfelelő audiovizuális megjelenítés, hét óra tömény adrenalin, akció és lövöldözés, nem beszélve egy jól felépített, patikamérlegen porciózott játékmenetről. A világot nem fogja most se megváltani, de igazából hiányozna, ha az éves betevő kimaradna belőle. Kár, hogy a Black Ops IIII nem fog tartalmazni egyjátékos részt, így ismét várni kell két évet, míg újra elveszhetünk a megszokott COD-élményben.

Értékelés: 74%

Narratíva: 70
Grafika: 70
Zene: 85
Játékélmény: 70


Hasonló játékok címkék alapján