Call of Duty (2003)

videojáték 16 27

A második világháborúban játszódó játékban, amerikai, brit és szovjet katonát irányíthatunk, és vehetünk részt történelmi csatákban.

Videók

Angol

Képek 6

Hirdetés

Kedvencelte 8

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

piciszusz 
Call of Duty (2003)

Call of Duty (2003) videojáték

Anno lan partyn játszottam vele, capture the flag módban. Össze voltam osztva egy idióta haverral, aki amikor felültünk a terepjáróra, folyamatosan nyomta a dudát, ezért kb egy perc alatt meghaltunk mindig :D

ChEebor 
Call of Duty (2003)

Call of Duty (2003) videojáték

A régi szép idők, amikor a koliban játszottunk vele… Mondjuk engem mindig kilőttek, bár a panzerral meg én tudtam mindig közvetlen közeli célpontra lőni meghalás nélkül. Mindenesetre multiplayer játékként maradt meg bennem, jóllehet a campaign is egészen jól sikerült. Bár az mindig probléma volt, hogy a több emberes küldetésekben valahogy nekem mindig az a fickó halt meg, aki képes betörni az ajtókat, így először pl. órákat gondolkodtam a továbbjutáson, míg végül rájöttem, hogy már a pálya elején elszúrtam. Viszont maga a játék inkább ezeken siklott ki, annyira nem éreztem nehéznek, de a szintje viszonylag jól eltalált így is.
A hibái ellenére is egy hangulatos FPS, jó atmoszférával.

MewIchigo_Fan_Daniel 
Call of Duty (2003)

Call of Duty (2003) videojáték

A küldetés módot egyszer-egyszer játszottam végig. De zseniális volt, mint az utódja, a 2. :)
Multival még az iskolában is nyomtuk.
Sok-sok emlék. :3

Almost_Zed 
Call of Duty (2003)

Call of Duty (2003) videojáték

A Band of Brothers – Az elit alakulat című filmsorozattal tudnám összekapcsolni. Sok szép órát szerzett, bár helyenként nehéz volt.


Hasonló játékok címkék alapján