Bali (2017)

társasjáték 3

Bali lakosai úgy tekintenek szigetükre, mint az istenek és démonok világára. Ezért minden házban találhatunk szentélyt, és több templom is épült minden faluban. A lakosok a learatott terményeik jelentős részét feláldozzák az istenek és elhunyt elődeik szellemeinek kiengesztelésére.
A… [tovább]

Képek 2

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

Morpheus 
Bali (2017)

Bali (2017) társasjáték

Mivel nem volt játékvezető, magunk bogarásztuk ki jól-rosszul a játékszabályokat. Aztán a végén belejöttünk, de szerintem nem játszottuk száz százalékosan, ahogy kellett volna. :D Nah, majd legközelebb (ha lesz legközelebb.)

Laszlo_Molnar 
Bali (2017)

Bali (2017) társasjáték

Ügyes mechanizmusokkal dolgozik és végre újra működőképes, Carcassonne-tól független játékot láthatunk Klaus-Jürgen Wredétől (ezek ritkán sikerülnek jól – a ritka kivételek közé a Die Fugger és a Pompeii tartozik), csak sajnos valamiért nem tudott lázba hozni, de sokan szeretik, úgyhogy nem beszélek ellene, simán csak nekem nem való igazán.

ncsn87 
Bali (2017)

Bali (2017) társasjáték

Nem rossz, nem rossz. Szerintem még nem láttam át mindent rögtön. Tetszik a kártya mechanizmusa. Valahogy nem rántott magával így elsőre. Mindenképpen még ki fogom próbálni.


Hasonló játékok címkék alapján