rhysciar  


Összes kitüntetés 1

Kedvenc videojátékok 8

Assassin's Creed Origins (2017) Far Cry Primal (2016) Grand Theft Auto V (2013) The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) Tomb Raider (2013) Rise of the Tomb Raider (2015) The Elder Scrolls III: Morrowind (2002) Grand Theft Auto: San Andreas (2004)

Kedvenc társasjátékok 2

Gazdálkodj okosan! (1966) Sakk

Mostanában ezzel játszom

rhysciar 
Lego Harry Potter: Years 1-4 (2010)

Lego Harry Potter: Years 1-4 (2010) videojáték

2019. november 9., 11:24
rhysciar 
Far Cry 5 (2018)

Far Cry 5 (2018) videojáték

2019. október 17., 21:43

Utolsó karc

rhysciar 

Szóval így 32 óra játék után kezdenek olyan érzéseim lenni, mintha a Black Flag felfejlesztett verzióját tolnám. Favorit biztos, hogy nem lesz, és ziher, hogy az Origins nyomába nem ér fel nálam, de elvagyok vele, csak megint olyan bajaim vannak többnyire, hogy Alexios (ja igen, én csakazért is a pasival kezdtem, de majd Kassandrával is végigtolom egyszer, és a döntéseim szöges ellentétjeit fogom választani) az istenért nem oda ugrik, ahová én szeretném, többször fennakadok kerítéseken, létrákra random ráugrik a magasból is de alulról is, na és a kedvencem, hogy meg akarok kerülni egy irinyó-pirinyó fát, és ZIHER, HOGY FENNAKADOK RAJTA! Hát mi a fészkes fene….??? Szóval megintcsak vannak irányítási gondjaim (ja igen, PC-ről beszélünk), úgyhogy már ezzel felba**a az agyamat, de annak nyomába se ér, amit én a hajófejlesztés miatt érzek. A hátam közepére nem kívántam, az Originsban is rühelltem a tengeri részeket, ebben még inkább. Valaki komolyan magyarázza már el, hogy miért ennyire népszerű az AC szériában ez a hajógörcs????

A másik (oké, a harmadik) nagy gondom-bajom az Alexios karaktere. Kassandrával csak kb. 20 percet játszottam, szóval róla nem tudok nyilatkozni, de csak én hallom szegény Alexiost orosz akcentussal beszélni? Vagy a görögöknek tényleg ilyen az akcentusuk? Annyira furcsállom, és mindig valami orosz maffiázóként képzelem el, akárhányszor megszólal.

De ne csak szidjam a game-et, ez az unikornis paci legalább feledteti velem a bánatomat. :) (Már ha éppen nem ugrik le a hasadékba, és töri ki a nyakát, mert akkor azért érdekes pózokat vesz fel :D)

Kapcsolódó játékok: Assassin's Creed Odyssey

Assassin's Creed Odyssey (2018)

3 hozzászólás