Unstable Unicorns (2017)

társasjáték 9
Unikorisok rémes ménese
Játékidő: 45 perc · Játékosok száma: 2–8

Egy bébi unikornissal kezdhetsz! De cukiii!

Viszont, ne elégedj meg ennyivel! – egyébként a bébi unikornisok nem is annyira biztonságosak ebben a játékban… Szóval, több mint 20 féle mágikus unikornist gyűjthetsz össze, melyek mindegyike egyedi képességekkel rendelkezik. Építsd fel… [tovább]

Hirdetés
Unstable Unicorns (2017)

Más készítők
Ramy Badie

Kedvencelte 5

Várólistára tette 10

Kívánságlistára tette 7


Kiemelt értékelések

Laura_Görög 
Unstable Unicorns (2017)

Unstable Unicorns (2017) társasjáték

Imádom a grafikát, a színeket, a hangulatát! Többen játszanám, úgy valszeg jobban átjön. Engem személy szerint frusztrál, ha nem tudom az egész pakli teljes tartalmát kívülről, de ez idővel nyilván tisztulna :) Kellemes kis partijáték.

ncsn87 
Unstable Unicorns (2017)

Unstable Unicorns (2017) társasjáték

Az új magyar 2. kiadást próbáltam. Hát nem tudom, nem érzem még magaménak. Nehéz, mert amíg nem ismered az összes kártyát, nehéz jól játszani és sok kártya van. De a grafika nagyooon cukiii. Még kell vele pár tesztkör.
Konfrontatív, az érzékenyek kerüljék.

Több játék után:
Bakker, 1,5 órát nyomtuk négyen. Nagyon jó, amikor már ismered a kártyákat. Durva szivatás ment. Szerintem négyen a legjobb, az követhető. Nem is értem, ki meri 8-an játszani. :D

perpetua 
Unstable Unicorns (2017)

Unstable Unicorns (2017) társasjáték

Nagyon szkeptikus voltam a játékkal kapcsolatban, hiszen mégiscsak unikornisokról beszélünk. Viszont a gyerekesnek mondható „külső” után hamar kiderült, hogy a játék menetek mennyire érdekes és izgalmas. A millió módosító kártya feldobja az egészet és nem is egyszerű, ha egyszerre többen is próbálják megakadályozni, hogy elérd a célodat.

Molymacska 
Unstable Unicorns (2017)

Unstable Unicorns (2017) társasjáték

Aranyos játékkal ismerősöm miatt találkoztam, aki elvitt egy társasjátékklubba.
A játék extracukin néz ki, egyszerűen imádom, annyira szupikornisos. Szivárványos, szuperaranyos, de közben többet is nyújt: vicces, és néhány lap igazi rajongói életérzést adja át.
maga a játék is érdekes, én csak egy kört játszottam vele, de az alapján nagyon… végletes. Ha egyszer sikerült felépítened magad a nyeréshez, és elkaszálnak, utána szinte esélyed sincs újra feltornáznod magad, maximum a másik személyt blokkolhatod.
Alapvetően nem rossz, kellemes agymunka, melyet csoportban játszva elég érdekes. A rajzok cukik, megvan a maga hangulata :)


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján