Unstable Unicorns (2017)

társasjáték 7
Játékidő: 45 perc · Játékosok száma: 2–8

Egy bébi unikornissal kezdhetsz! De cukiii!

Viszont, ne elégedj meg ennyivel! – egyébként a bébi unikornisok nem is annyira biztonságosak ebben a játékban… Szóval, több mint 20 féle mágikus unikornist gyűjthetsz össze, melyek mindegyike egyedi képességekkel rendelkezik. Építsd fel… [tovább]

Hirdetés
Unstable Unicorns (2017)

Más készítők
Ramy Badie

Kedvencelte 4

Várólistára tette 8

Kívánságlistára tette 7


Kiemelt értékelések

perpetua 
Unstable Unicorns (2017)

Unstable Unicorns (2017) társasjáték

Nagyon szkeptikus voltam a játékkal kapcsolatban, hiszen mégiscsak unikornisokról beszélünk. Viszont a gyerekesnek mondható „külső” után hamar kiderült, hogy a játék menetek mennyire érdekes és izgalmas. A millió módosító kártya feldobja az egészet és nem is egyszerű, ha egyszerre többen is próbálják megakadályozni, hogy elérd a célodat.

Molymacska 
Unstable Unicorns (2017)

Unstable Unicorns (2017) társasjáték

Aranyos játékkal ismerősöm miatt találkoztam, aki elvitt egy társasjátékklubba.
A játék extracukin néz ki, egyszerűen imádom, annyira szupikornisos. Szivárványos, szuperaranyos, de közben többet is nyújt: vicces, és néhány lap igazi rajongói életérzést adja át.
maga a játék is érdekes, én csak egy kört játszottam vele, de az alapján nagyon… végletes. Ha egyszer sikerült felépítened magad a nyeréshez, és elkaszálnak, utána szinte esélyed sincs újra feltornáznod magad, maximum a másik személyt blokkolhatod.
Alapvetően nem rossz, kellemes agymunka, melyet csoportban játszva elég érdekes. A rajzok cukik, megvan a maga hangulata :)


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján